3 ceaiuri pe care să le bei seara – Te ajută să slăbești, curăță ficatul și elimină toxinele din corp

În organismul nostru se acumulează diferite toxine pe parcursul unei zile întregi și asta fie din cauza poluării din aer, fie din cauza alimentației necorespunzătoare. D

in această cauză, este bine să dăm o mână de ajutor organismului nostru și de a-l ajuta în procesul de curățare și de eliminare a toxinelor.

Prin aceste procese de curățare, vom putea să ne odihnim corespunzător, să ardei grăsimile și să pierdem eventualele kilograme în plus, și nu în ultimul rând să eliminăm toxinele din ficat.

Unul dintre cele mai populare ceaiuri rămâne cel de mușețel. Acest ceai ne ajută să dormim mai bine, relaxează creierul, ajută la eliminarea toxinelor și la curățarea intestinelor și ficatului, toate acestea datorită conținutului de antioxidanți.

Ceaiul se prepară extrem de ușor: se adaugă apă fierbinte peste o lingură de plantă, la o cană de ceai. Se lasă la infuzat timp de 10 minute după care strecoară și se consumă cald.

Ceaiul de mentă este și el un ceai foarte bun întrucât conține foarte mulți antioxidanți și uleiul esențiale care ajută la accelerarea metabolismului, lucru care ajută foarte mult întregul proces de detoxifiere.

Se lasă la infuzat 1 lingură de frunze de mentă într-o cană cu apă clocotită, pentru 10 minute.

Infuzia de lămâie este și ea excelentă pentru relaxare și detoxifiere.

Se curăță o lămâie și se pune la fiert pentru 5 minute. se lasă acoperită încă 5 minute după care ceaiul se strecoară și se bea cu 1 oră înainte de culcare.

Surse:
https://www.kilocalorii.ro