A murit! Raed Arafat a anunțat în direct. Dumnezeu să-l ierte!

A avut loc o nouă tragedie după explozia de la Crevedia. Ofiţerul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia în anul 2020 și-a pierdut recent viața într-un accident rutier.Este vorba despre Bogdan Georgian Puşcoi, fost şef în cadrul ISU Dâmboviţa. Acesta este ofiţerul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia în anul 2020. Potrivit informațiilor apărute recent, a murit într-un accident rutier, într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi.
„Din primele date, se pare că un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard. Din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului de 50 de ani, celeilalte persoane fiindu-i acordate îngrijiri medicale”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa într-un comunicat.

A avut loc o nouă tragedie după explozia de la Crevedia
Amintim că Bogdan Georgian Puşcoi a fost şef al Serviciului Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa. A ieşit la pensie în februarie 2021.

În anul 2020, ofiţerul a fost cel care a semnat pentru ridicarea autorizaţiei staţiei GPL din Crevedia care a explodat sâmbătă, 26 august 2023. În ziua de 2 septembrie 2023, la fix o săptămână după dezastrul de la Crevedia, fostul pompier în vârstă de 50 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident. Tragedia s-a produs într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa.

„Ca să facem puțină lumină, să nu intrăm în conspirații ca să spunem că cineva i-a făcut ceva, vreau să fac câteva precizări: domnul colonel era la prima lecție pe motocicleta, era cu instructorul pe motocicletă, fără cască, din ce am înțeles, nu știu dacă e adevărat. A accelerat și a intrat într-un perete. Deci nu l-a lovit nimeni, nu a intrat nicio mașină în el. Din păcate, noi am pierdut un om care rămâne coleg al pompierilor, dar aici nu putem să speculăm”, a declarat Raed Arafat, în timpul conferinței de presă.

Soţia fostului şef din ISU Dâmboviţa a anunțat că acesta va fi înmormântat marţi, 5 septembrie
De asemenea, soţia fostului şef din ISU Dâmboviţa a anunţat că soţul său va fi înmormântat marţi, 5 septembrie.

„Marți, ora 11, o sa îl însoțim pe ultimul drum pe soțul meu, Puscoi Bogdan Georgian. De astăzi, o sa fie depus la Capela Bisericii Mihail și Gavril (sens giratoriu polivalenta). Va Multumesc tuturor”, a scris aceasta pe Facebook.

Prim-adjunctul şefului ISU Dâmboviţa, Alfred Hantăr, a confirmat informațiile apărute recent în presă. Acesta a spus că, prin atribuţiile pe care le deţinea, bărbatul care a murit a participat la controalele de la staţia GPL de la Crevedia.

„Domnul colonel în rezervă – Dumnezeu să-l ierte! – a fost angajat al ISU Dâmboviţa şi a fost şeful Inspecţiei de prevenire în perioada 2020-2021, dacă nu mă înşel. În 2021 a trecut în rezervă cu drept la pensie”, a afirmat Alfred Hantăr într-o conferinţă de presă.