Iată o rețetă simplă de pizza la tigaie:
Ingrediente:
- 200 grame de aluat de pizza
- 100 grame de sos de roșii
- 150 grame de mozzarella
- 50 grame de șuncă sau salam
- Oregano
- Ulei de măsline
Mod de preparare:
- Întinde aluatul de pizza într-o formă rotundă, cu diametrul potrivit pentru tigaia pe care o vei folosi.
- Încinge tigaia la foc mediu și adaugă un pic de ulei de măsline.
- Pune aluatul în tigaie și lasă-l să se coacă timp de 2-3 minute, sau până când partea de jos începe să se rumenească.
- Întoarce aluatul cu o spatulă și adaugă sosul de roșii, mozzarella și șunca sau salamul.
- Acoperă tigaia cu un capac și lasă pizza să se coacă la foc mic timp de 5-7 minute, sau până când brânza se topește și aluatul este copt.
- Presară oregano peste pizza și servește-o caldă.
Aceasta este o rețetă de bază, dar poți adăuga orice toppinguri îți plac: legume, ciuperci, măsline, anghinare, etc. Poftă bună!