Al Bano si Romina Power sunt in culmea fericirii! Anuntul facut despre fiica lor

Al Bano si Romina Power sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri din muzica internationala! Celebrul cantaret a facut un anunt inedit la o televiziune: fiica lor le-a daruit o nepotica!

Surpriza in familia celebrului cuplu Al Bano si Romina Power! Cei doi au devenit bunici pentru a treia oara! Fiica lor, Cristel Carrisi (35 de ani), a adus pe lume a treia fetita!

Nepotica se numeste Rio Ines!Vestea a fost data de Al Bano in timpul unei emisiuni TV. “Sunt foarte fericit, am devenit bunic pentru a treia oara! Copilul se numeste Rio Ines, este sanatoasa si este alaturi de mama si de tatal ei”, a spus vizibil emotionat Al Bano!

Cristel Carrisi si sotul ei, David Luksic sunt impreuna din anul 2012 si s-au casatorit in anul 2016 la Salanto. Cei doi mai au doua fetite: prima a fost botezata Kay Turone, in cinstea bunicii lui Cristel, iar a doua, Cassia Ylenia, in memoria surorii ei disparute.

Ylena Carrisi a disparut in 1994

In urma cu 26 de ani, fiica celebrilor Al Bano si a Rominei Power a disparut subit, in timp ce se alfa la studii in Statele Unite ale Americii.

Ultima data, Ylenia Carrisi a fost vazuta in orasul New Orleans, pe data de 6 ianuarie 1994.

Autoritatile din SUA ancheteaza posibilitatea ca o femeie necunoscuta, victima unui accident rutier petrecut in urma cu 26 de ani in statul american Florida, sa fie drept fiica celebrilor artisti.

Carabinierii italieni i-au cerul lui Al Bano sa le furnizeze o proba de saliva, pentru a putea compara ADN-ul sau cu cel al victimei.

Potrivit La Stampa, victima este o femeie de circa 22 de ani – Ylenia avea 23 cand a disparut – al carei cadavru a fost gasit pe data de 15 septembrie 1994 intr-o benzinarie din Holt, Florida.Mai mult, aceasta

ar fi fost ucisa de camionagiul Keith Hunter Jesperson, un criminal in serie cunoscut drept Happy Face Killer. Acesta a fost arestat in anul 1995 si condamnat la inchisoare pe viata pentru 8 crime insotite de viol.

Criminalul a primit porecla de Happy Face Killer, dupa ce a inceput sa trimita presei si politiei scrisori in care isi marturisea faptele, semnate cu o fata zambitoare. Camionagiul a recunoscut 160 de omoruri, dintre care doar 8 au putut fi dovedite.