Anamaria Prodan a dus-o pe Sarah la medicul estetician pentru o intervenție estetică. „Poate să mă judece oricine! Să vadă toată România!”

Sarah Dumitrescu a vorbit deschis despre intervențiile estetice în podcastul mamei sale, Anamaria Prodan.

În vârstă de 24 de ani, fata cea mică a impresarei, din fosta căsnicie cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, a explicat că a făcut o vizită la medicul estetician nu pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic, ci pentru a scăpa de o problemă care este deranjantă pentru mulți dintre noi – transpirația excesivă.

Anamaria Prodan: „Poate să mă judece oricine!”
Sarah a apelat, așadar, la fel cu a făcut și Anamaria Prodan, la ajutorul injecțiilor cu botox, pentru a scăpa de transpirației în zona axilelor.

„Sarah e sportivă! Chestia asta cu transpirația… poate să mă judece oricine! Eu nu pot, nici la femei, nici la bărbați să văd că au tricoul plin de transpirație. Putem să transpirăm prin alte părți, nu la subraț! Dacă se poate face ceva cu tehnologia și cu medicina care a avansat sunt pentru chestiile mici care repară sau care te fac să te simți încrezătoare. De-asta și Sarei i-am dat voie să-și facă botoxul pe o porțiune foarte mică la subraț” – a declarat impresara, în podcastul “Prodanca. Punct și de la capăt”.

Medicul care i-a făcut injecțiile spune că a anesteziat zonele unde i-a fost administrat botoxul.

Sarah Dumitrescu: „Nu există intervenții chirurgicale nici pe fața mea, nici pe corp!”

„La ea, fiind sportivă, tratamentul hiperhidrozei ajută să nu mai transpire în zona axilei. De aceea o să punem cremă anestezică și o să tratăm zona cu botox”, a explicat medicul estetician în cadrul aceluiași podcast. Medicul a ținut să sublinieze că Sarah nu are nicio intervenție la față: „Nu are niciun fel de filler la nivelul feței!”

„Nu există intervenții chirurgicale nici pe fața mea, nici pe corp! Și credeți-mă, dacă aveam, se vedea! Nu am acid în buze. Sunt foarte încrezătoare în corpul meu, am muncit foarte mult la el și nu aș schimba ceva la el acum. Poate, în viitor, o să vreau ceva. Dar acum nu”, a precizat fata cea mica a Anamariei Prodan.

Impresara s-a declarat mulțumită cu de acum înainte, lumea poate avea certitudinea că frumusețea fiicei ei este naturală.

„Ce bine! Acum poate să vadă toată România că nu are nimic în buze și n-are nimic pe nicăieri. E totul natural. De la taică-său! El avea gura așa”, a adăugat fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan: „Tatăl fetelor mele, Tibi, este sufletul meu!”
Anamaria Prodan a divorțat de Tiberiu Dumitrescu, tatăl Sarei și al Rebeccăi Dumitrescu (25 de ani), în 2007, după 9 ani de relație. După separare, impresara și fostul baschetbalist au rămas prieteni și se ajută și susțin ori de câte ori este nevoie.

„Tatăl fetelor mele, Tibi, este sufletul meu, este omul pe care mă bazez, poate, în momentul ăsta, cel mai mult. Înainte era după Laurențiu Reghecampf, acum este omul pe care, la orice oră din zi și din noapte, mă bazez. Mă sfătuiesc cu el și cu soția lui, care îmi este una dintre cele mai bune prietene, Irina. Fetița Irinei este și fetița mea. Pentru că noi așa suntem, o mare familie. Avem o relație extraordinară” – a declarat Anamaria Prodan în podcastul “La mijloc”, găzduit de Codin Maticiuc și de Cosmin Natanticu.