Andreea Bălan a făcut furori la Gala Tenisului 2023. A ales cea mai scurtă rochie și a fost nedezlipită de Victor Cornea…

Andreea Bălan, răvășitoare la Gala Tenisului 2023. L-a însoțit pe
,iubitul ei, Victor Cornea și a făcut furori la eveniment cu ținuta sa.

În vârstă de 39 de ani, artista și jucătorul de tenis Victor Cornea, în vârstă de 30 de an, formează un cuplu de doar câteva luni, dar sunt de nedespărțit, mergând împreună peste tot.

Andreea Bălan, apariție sexy la brațul lui Victor Cornea

După ce au petrecut prima vacanță împreună cu fetițele Andreei Bălan, în Laponia, artista și sportivul au fost prezenți, marți, 12 decembrie, la Gala Tenisului Românesc.

Cei doi s-au îmbrăcat în negru, asortându-și ținutele elegante și au profitat de frumosul moment pentru a face multe fotografii împreună. În imaginile de la eveniment postate de Andreea Bălan pe Instagram, cântăreața apare într-o rochie neagră, scurtă, mulată, cu mâneci lungi.

Deasupra, cântăreața a purtat o haină lungă din blană de culoare roz. De cealaltă parte, Victor Cornea a optat pentru pantaloni negru, o bluză pe gât, pantofi sport și un pardesiu, tot negru.

Postarea artistei a adunat rapid peste 20 mii de aprecieri din partea internauților, iar fanii au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor. De altfel, silueta fără cusur afișată de Andreea Bălan poate fi remarcată și admirată cu ochiul liber

Andreea Bălan, vacanță în Laponia cu iubitul și copiii La începutul lunii decembrie, artista anunța tot în mediul online că merge în țara lui Moș Crăciun cu iubitul, Victor Cornea, fetițele pe care le are din mariajul cu George Burcea, Ella și Cara, dar și cu 

mama ei, Valeria, mereu un ajutort important în creșterea și îngrijirea copilelor.

“Am plecat în Laponia la Moș Crăciun. E prima vacanță în 5. Sunt tare fericită și recunoscătoare pentru tot. Un spiriduș ne-a condus la cazare. În 10 minute am ajuns la o vilă cochetă și drăgălașă, în mijlocul unei păduri superbe” – a transmis cântăreața pe Instagram

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea este destul de proaspătă în showbiz-ul românesc, dar foarte închegată. Cei doi sunt împreună de câteva luni, dar lucrurile au evoluat rapid între ei. Și sportivul s-a mutat deja în casa artistei.

Andreea Bălan locuiește cu fetele și cu mama ei într-o vilă din Pipera, achiziționată pe vremea când avea o relație cu artistul Keo.

„Are 340 de metri pătrați cu un teren de 500 de metri pătrați. Are multe, multe camere. Două sau trei locuri de parcare. A fost construită ca și duplex inițial, însă acum este o casă mare. Aici este spălătoria.

Spălăm cu două mașini de spălat, uscător, călcător. Avem doi copii și sunt multe de spălat. Aici este livingul cu 120 de metri pătrați. Mama gătește cel mai bine și are grijă de noi trei” – povestea ea acum ceva timp.