Andreea Bălan, din nou mireasă! Dezvăluiri despre nunta cu Victor Cornea: ”Ceva pe sufletul meu”

Andreea Bălan a făcut publice noi detalii din viața ei, arătând că se vede din nou în rolul unei mirese. Recent, artista a dezvăluit planurile ei de viitor alături de partenerul ei, Victor Cornea. Ea și-a exprimat dorința sinceră de a îmbrăca din nou rochia de mireasă și este pregătită să facă acest pas important în viața ei. Într-un interviu recent, jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” a dezvăluit cum își imaginează și planifică acest eveniment de data aceasta.

Andreea Bălan, o femeie puternică și hotărâtă, a trecut cu capul sus peste fiecare provocare. Chiar și după o despărțire dureroasă, când relația sa cu George Burcea, tatăl celor două fiice ale sale, s-a încheiat prin divorț, Andreea nu s-a lăsat copleșită. În prezent, se bucură de fericire alături de Victor Cornea, jucător de tenis.

În timpul emisiunii „Vacanță de vedetă”, Andreea Bălan a fost întrebată dacă și-ar dori să devină din nou mireasă în viitor, chiar dacă a avut o experiență anterioară de căsătorie eșuată. Deși a trecut prin momente dificile după despărțirea de tatăl fiicelor ei, Andreea a recunoscut că ar fi dispusă să facă acest pas din nou.

Cu un zâmbet pe buze, talentata cântăreață a dezvăluit că și-ar dori ca de această dată ceremonia să fie una intimă și restrânsă, desfășurată pe o plajă îndepărtată de țara natală. O astfel de atmosferă ar adăuga o notă romantică și relaxată evenimentului, reflectând dorința ei de a trăi acest moment special într-un cadru natural și idilic.

„Pe o plajă, la malul mării. Mai departe de atât. Doar cei apropiați mi-ar fi alături la nuntă. Aș prefera ceva restrâns, deoarece experiența anterioară a fost foarte zgomotoasă. Eram într-o altă etapă a vieții mele atunci. Acum aș dori să fac acest pas doar pentru sufletul meu, alături de cei dragi”, a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă”.

În plus, Andreea Bălan a dezvăluit că fiica sa cea mare, Ella, a adresat întrebări despre posibila căsătorie cu Victor Cornea de mai multe ori. Curioasă și plină de emoție, micuța Ella pare fascinată de ideea de a-și vedea mama în rochia de mireasă și de a fi martoră la un astfel de moment special din viața ei.

„Pentru copii este important. Ella m-a întrebat dacă mă voi căsători cu Victor”, a mai spus artista.

Andreea Bălan afirmă că relația ei cu Victor Cornea a adus schimbări semnificative în viața ei. Totul decurge așa cum și-a dorit întotdeauna.

„Este cea mai frumoasă, curată și liniștită iubire pe care am trăit-o vreodată”, a adăugat vedeta.