Andreea Bălan este în culmea fericirii. Tocmai a făcut anunțul despre Victor Cornea. Fanii au reacționat imediat: “Sincere felicitări!”

Andreea Bălan este extrem de mândră de partenerul ei, Victor Cornea, și nu ezită să îi arate recunoștința și admirația în mod public. Recent, când tenismanul a obținut două trofee importante în turneele din Murcia și Napoli, Andreea a simțit nevoia să îi transmită un mesaj de felicitare pe rețelele sociale, unde și-a exprimat și dragostea și susținerea pentru el.

În postarea sa de pe Instagram, Andreea a descris performanțele lui Victor ca fiind extraordinare și a subliniat importanța muncii, disciplinii și perseverenței în atingerea acestor rezultate. Ea a evidențiat că înțelege acum mai mult ca niciodată ce înseamnă să fii atât de dedicat sportului și că se simte norocoasă să fie alături de el în această călătorie.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia oferindu-le împreună felicitări și urări de bine. Au remarcat frumusețea familiei lor și au apreciat deschiderea și sinceritatea cu care Andreea își exprimă sentimentele.

Nu este prima oară când Andreea își declară dragostea și admirația față de Victor în mod public. Ea a povestit despre cât de mult îl admiră și respectă pentru determinarea și dedicarea lui în cariera sa sportivă, precum și pentru sprijinul și iubirea pe care le oferă întregii familii.

În concluzie, relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea este una bazată pe susținere reciprocă, respect și dragoste necondiționată, iar fanii îi apreciază pe amândoi pentru frumusețea și autenticitatea relației lor.