Andreea Bălan le-a dat „palpitații” fanilor ei care au cred că aceasta este gravidă. Vedeta a postat o imagine în care Victor Cornea îi ține mâna pe burtică într-un mod suspect

Andreea Bălan are o comunitate foarte mare în mediul online care recent a crezut că aceasta este gravidă. Artista a găsit iubirea adevărată în persoana lui Victor Cornea, un bărbat care o face să se simtă împlinită în toate aspectele vieții. Cei doi îndrăgostiți au decis să se mute împreună și să petreacă momente prețioase în patru, alături de cele două fiice ale artistei.

Cu doar câteva zile în urmă, s-au întors dintr-o vacanță bine meritată petrecută în Laponia, la reședința lui Moș Crăciun. Cu toate acestea, în seară trecută au participat la gala tenisului românesc, unde jucătorul de tenis a susținut un discurs și au fost fotografiați într-un mod care a captat atenția internauților.

Este Andreea Bălan gravidă?

De obicei, imaginile cu Andreea Bălan și iubitul său sunt foarte apreciate de către admiratori, dar de data acesta artista a „rupt normele” cu o fotografie în care Victor Cornea îi ține mâna pe burtică, moment în care mulți au înțeles că artista ar putea fi însărcinată. Cu toate acestea, până în acest moment, cântăreața nu a făcut nicio mențiune în acest sens.

„M-aș bucura enorm pentru tine dacă ți s-ar îndeplini visul de a avea și al treilea copil.”,

„Ești cumva graviduță? În toate pozele îți pune mana numai pe burtică”, „Vine bebe 3? Felicitări și iubiți-vă mult! Vă stă bine împreună”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul imaginilor postate de Andreea Bălan.

Andreea Bălan rupe tăcerea despre gelozia din cuplu

Artista și tenismenul nu mai ezită să se afișeze în spațiul public, ba mai mult, de curând, au fost extrem de sinceri și chiar au vorbit despre relația lor, în cadrul unui interviu, abordând mai multe subiecte.

Așadar, întrebată dacă gelozia și-a făcut loc, până acum, în relația ei și a lui Victor Cornea, Andreea Bălan nu a ezitat să răspundă, explicând că ea și partenerul de viață au construit o încredere unul în celălalt, care este greu de destabilizat.

„Ne susținem reciproc și ne apreciem foarte mult unul pe celălalt. A fost nevoie de o muncă titanică cu noi înșine înainte ca noi să ne cunoaștem și am dobândit ambii o încredere în noi care este greu de destabilizat. Cred că gelozia este activată în totalitate de ego și apare din lipsa încrederii în propria persoană”, a declarat artista, pentru Viva.ro.

Recent, Andreea Bălan a postat o imagine care i-a pus pe gânduri pe fanii acesteia că este din nou gravidă.