Andreea Esca, anunț despre plecarea de la PRO TV! Șoc total în lumea televiziunii

O informație de ultimă oră despre despre Andreea Esca. Cunoscuta prezentatoare și emblemă a Pro TV-ului a declarat că la un moment dat luase în calcul să plece de la postul din Pache Protpopescu pentru a face o emisiune

Emblema postului Pro TV, Andreea Esca a vorbit despre singura condiție în care ar decide să părăsească postul TV la care lucrează încă din 1993.

Esca a spus că ar pleca de la pupitrul Știrilor Pro TV de la ora 19.00, doar dacă ar fi dată afară sau dacă i-ar fi găsit un înlocuitor mai tânăr.

Prezentatorii pot fi și mai în vârstă
Cunoscuta crainică TV spune că știrile pot fi prezentate și de jurnaliști mai înaintați ca vârstă. Aici a dat drept exemplu America, unde prezentatorii sunt apreciați chiar și dacă sunt mai bătrâni. Unii au emisiuni chiar și la 90 de ani.

„Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești”, a spus Andreea Esca despre plecarea de la Știrile Pro TV.

A avut un proiect la care a renunțat
Esca a mai vorbit și despre momentul în care a vrut să plece de la pupitrul știrilor pentru a avea propria emisiune.

Vedeta Pro TV a spus că ar fi vrut să aibă propriul talk show, acesta fiind un vis al său. Doar că și-a dat seama că ar fi un risc prea mare și i-a fost teamă că nu ar avea succesul necesar. Așa că a decis să renunțe la ideea de talk show și să rămână la pupitrul știrilor Pro TV.

„Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri, orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor.

Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat”, mărturisea prezentatoarea, în podcastul lui Marius Manole.