Andreea Esca, dezvăluiri despre cariera fiicei sale, Alexia Eram: „Este pasionată…”

Andreea Esca a dezvăluit dacă fiica sa, Alexia Eram, și-ar dori să îi calce pe urme și să dezvolte o carieră în televiziune.

Andreea Esca este printre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România, cu o carieră înfloritoare și care se bucură de celebritate.

Vedeta este căsătorită cu Alexandre Eram și au împreună doi copii: pe Alexia și pe Aris. Când vine vorba despre viitorul copiilor, prezentatoarea de la PRO TV a susținut că mereu i-a lăsat să aleagă ceea ce le place și le-a oferit libertate.

Andreea Esca a vorbit despre cariera fiicei sale

Alexia Eram este creatoare de conținut și se mândrește cu o comunitate de fani în creștere. Fiind mereu prezentă pe rețelele de socializare, tânăra este la curent cu tot ce este nou și postează zilnic imagini fie din vacanțele sale, fie cu proiectele pe care le are în desfășurare.

Cu toate că și-a început singură o carieră în social media, Andreea Esca a fost întrebată dacă fiica ei nu și-a dorit să îi calce pe urme.

Într-un interviu acordat pentru PRO TV, Andreea Esca a spus că fiica ei, Alexia, este pasionată de ceea ce face acum și nu și-a arătat interesul spre o carieră în televiziune. Ba mai mult, studiile pe care le-a urmat în Marea Britanie au ajutat-o în activitatea ei și muncește foarte mult.

„Alexia este pasionată de ceea ce face ea acum, care este acest nou job al vremurilor de azi, care include fashion, beauty. A și făcut în Anglia o facultate de arte care era specializată pe PR și industria fashion, deci continuă să dea informații în acest domeniu.

Este un om extrem de muncitor, ceea ce-mi place foarte mult la ea, chiar prea muncitor pentru vârsta ei, după părerea mea și nu și-a arătat interesul pentru a face ceva în televiziune, unde, poate, publicul ei nu mai este prezent”, a precizat Andreea Esca.

Alexia Eram, despre cum e să fii creatoare de conținut

Astfel, Alexia Eram își câștigă proprii bani din campaniile pe care le desfășoară în social media. De asemenea, tânăra este foarte activă pe platforme precum Instagram sau TikTok, unde se bucură de popularitate în rândul internauților.

„Eu sunt content creator, pentru că oamenii au avut o problemă cu termenul influencer, dar eu nu am nicio problemă. Pot să spun că sunt influencer, eu sunt activă și pe YouTube.

Din social media îmi iau toate veniturile. Colaborez și cu Alist Magazine, revista mamei mele, unde fac o pagină de shopping, unde înainte făceam și o emisiune despre fashion”, declara Alexia Eram.