Andreea Ibacka a încercat să dea cu mașina peste Cabral după ce aflase că ar fi fost înşelată: „Te omor cu mâna mea!”

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de mulţi ani, au reuşit să îşi construiască o familie frumoasă, iar acum iubirea dintre cei doi pare mult mai puternică decât la început. De-a lungul timpului au trecut peste multe situaţii dificile, însă recent căsnicia lor a fost pusă la mare încercare. Soţia vedetei de la ProTV a fost curtată de un alt bărbat, ba chiar a fost cerută în căsătorie. 

Povestea de dragoste dintre Cabral și Andreea Ibacka a început în 2007, pe platourile de filmare al serialului românesc Inimă de țigan. La aceea vreme, actorul tocmai încheiase căsnicia cu fosta soție, Luana Ibacka, cu care are o fetiță, Inoke. În 2011, omul de televiziune şi actriţa s-au căsătorit, iar mai apoi au devenit părinții a doi copii: Namiko și Tiago.

Andreea Ibacka, cerută în căsătorie de un alt bărbat

Andreea Ibacka este foarte activă în mediul online, acolo unde are o comunitate impresionantă de fani. Internauţii o urmăresc cu interes la orice pas şi obişnuiesc să o aprecieze pe vedetă zi de zi.

Recent însă, unul dintre fanii ei i-a făcut o propunere neaşteptată. Mai exact, un bărbat de origine turcă a complimentat-o pe actriţă şi pentru că nu era la curent cu detalii despre viaţa ei personală s-a arătat interesat să o ia de soţie.

Blondina s-a amuzat copios de această situaţie şi a împărtăşit imediat totul cu Cabral.

„Te invit în orașul Antalya. Vreau să te cunosc. Căsătorește-te cu mine, Andreea. Ok”, i-a scris bărbatul Andreei Ibacka.

Cum a reacţionat Cabral

Cabral nu s-a putut abţine şi i-a răspuns chiar el bărbatului. I-a trimis o fotografie cu el, pentru ca turcul să înţeleagă că vedeta are deja un soţ, iar o astfel de abordare nu este deloc potrivită.

Mai mult, vedeta de la ProTV a decis să împărtăşească discuţia cu fanii din mediul online.

„Domnul Mehmet s-a pus cu mesaje pe Andreea. Dar… surprizăăăă”, a scris Cabral pe pagina sa de Facebook.