Angela Similea trece prin probleme financiare. Unde a ajuns să locuiască

Angela Similea, o figură iconică și respectată în peisajul muzical românesc, se confruntă cu dificultăți financiare în prezent. La vârsta de 74 de ani, artista a fost nevoită să părăsească casa în care a locuit și să se mute temporar în casa unor prieteni care s-au oferit să o sprijine.

Residența ei de lungă durată a fost listată pentru vânzare, iar acum locuiește într-o locuință modestă situată pe Calea Plevnei.

Problemele financiare ale Angelei Similea au început în 2009, când soțul ei, Victor Surdu, a fost diagnosticat cu o boală gravă. În scurt timp, mama sa, Gherghina, a început să aibă și ea probleme de sănătate, obligând-o pe Angela să aibă grijă de ambii până la trecerea lor. Pierderea acestora, precum și alte pierderi personale, au dus la o deteriorare a situației financiare a artistei.

Vila lor din Belciugatele, lângă București, a fost vândută pentru a acoperi datoriile mari acumulate de cuplu. Cu toate acestea, situația financiară a Angelei Similea s-a deteriorat și mai mult, fiind nevoită să renunțe și la apartamentul său din București.

În plus față de dificultățile financiare, Angela Similea a fost acuzată de fostul soț, Sorin Movileanu, de infidelitate. Acesta a afirmat că artista a fost influențată negativ de mama ei în ceea ce privește relația lor.

Cu toate acestea, în ciuda acestor provocări, Angela Similea încearcă să rămână optimistă. Continuă să fie o figură iubită și respectată în România, iar admiratorii ei speră că va reuși să depășească aceste obstacole și să-și recapete stabilitatea financiară, continuând să aducă bucurie prin muzica sa.