Are Sau Nu Bani Vica Blochina?! „Acum Nu. Nu Mai Cumpăr Ca O Nebună”

După toate scandalurile în care a fost implicată cu vecinii ei din cauza datoriilor la întreținere, noi am aflat acum dacă are sau nu bani Vica Blochina! Vedeta ne-a făcut mărturisirea sinceră, în exclusivitate pentru Playtech Știri, și răspunsul te va surprinde.

Are sau nu bani Vica Blochina?

În cadrul interviurilor Playtalk cu Rebeka Pascu, Vica Blochina ne-a vorbit despre viața ei actuală, despre afacerea online pe care o are, despre încasările colosale avute în pandemie și trendul în scădere al influencerilor. Încă din pandemie, vedeta vinde lenjerii de pat și de corp pe internet, reușind acest lucru cu marfă de import, dar și producând local, cu ajutorul unei fabrici din România.

Dacă în trecut vecinii apăreau la TV sau în presă, spunând că vedeta are mari datorii la întreținere, acum Vica Blochina o duce bine. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, ce afacere are și tot adevărul despre banii ei de pe card.

„Niciodată, indiferent de sumă (n.r. nu are limită la cont). Asta deja nu mai e chestie cotidiană să o socotim. Deja când vorbim despre sume de genul ăsta (n.r. 5.000 de euro), este o sumă mare. Eu nu cheltui 5.000 de euro pe zi, eu zic de viața de zi cu zi, o am foarte relaxantă.

Îmi permit să iau tot ce îmi doresc, în limitele bunului simț, și nu exagerez. Nu mai am vârsta să exagerez. Înainte îmi cheltuiam toți banii pe haine și pe genți, tot cheltuiam și mai luam și pe caiet, dacă se putea. Acum nu mai am nevoi mari, iau tot ce doresc, dar nu mai cumpăr ca o nebună.

Dar întotdeauna, de copilă, am visat să am posibilitate materială, nu să fiu milionară în euro. Nici acum nu îmi doresc, ăia au foarte multe probleme și sunt nefericiți, în general. Dar mi-am dorit să am viața echilibrată, fericită, să nu am lipsuri. Poate nu am bani de benzină sau să nu pot umple coșul la supermarket, pentru că am o limită”, a mărturisit Vica Blochina.

Vica Blochina, copilărie fără lipsuri

În continuare, fosta amantă a lui Victor Pițurcă ne-a vorbit despre copilăria ei din Lituania. Pentru că tatăl ei era marinar și călătorea prin toată lumea, Vica avea parte de multe lucruri bune, de la haine de calitate până la gumă, o raritate în perioada comunistă pentru unele țări.

„Eu nu am avut lipsuri în Lituania, eu am dus o viață frumoasă. Mama mea a fost directoare la hotel, nu am avut lipsuri. Tot ce mi-am dorit și ce am avut, am primit. Am avut frumos, nu am fost săracă. Puteam să cumpăr tot ce era în magazin, mâncare, haine, mie nu îmi lipseau.

Tatăl meu a fost marinar, mergea pe vas, lucra, și îmi aducea tot ce voiam din străinătate. Aveam haine frumoase și gumă de mestecat. Acasă chiar nu îmi lipsea nimic”, ne-a mai spus Vica Blochina, în exclusivitate.

De ce a venit Vica Blochina în România?

Vedeta ne-a mai mărturisit care e motivul real pentru care ea a venit din Lituania în România, în ciuda faptului că o ducea bine financiar. Vica Blochina spune că spiritul ei aventurier este „de vină”

„Eu am vrut mai mult. Cred că am vrut mai mult, era dorința mare de aventură. Eu sunt un spirit liber și tot timpul caut ceva. Nu îmi place zona de confort, cred că de aia nu m-am măritat niciodată. Pentru mine, libertatea a fost tot timpul mai importantă decât ceva care să mă constrângă”, susține Vica Blochina.