Aris Eram exmatriculat din Liceul Francez. Ce făcea în toaleta școlii

De ce a fost exmatriculat Aris Eram de la Liceul Francez. Ce a fost prins făcând în toaleta școlii.

Alexia și Aris Eram s-au distins ca niște concurenți remarcabili pe parcursul competiției America Express, câștigând aprecierea publicului după o perioadă în care au fost ținuți departe de reflectoare de către părinții lor.

Recent invitați în podcastul Giuliei Anghelescu, cei doi frați au împărtășit detalii inedite despre perioada copilăriei și adolescenței lor.

Elevii Liceului Francez Anna de Noailles, copiii Andreei Esca au povestit că au experimentat un mediu școlar perceput ca fiind “foarte strict

„Dacă aveam trei absențe sau întârzieri nemotivate aveam detenție sâmbăta. Am ajuns o dată, dar nu pentru întârziere, alte lucruri. Ne dădeau teme, lucruri de făcut care aveau legătură cu greșeala pe care ai făcut-o, ca să o înțelegi”, a declarat Alexia Eram.

Aris Eram a dezvăluit circumstanțele care au condus la exmatricularea sa din Liceul Francez, relatând experiența sa de o săptămână în care s-au întâmplat aceste evenimente.

“Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână. Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit”, a spus Aris.

“E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el.”

“Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră”, a povestit el.

Apoi, a continuat:

“Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…) Eram super-stresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic.”

“A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână”.