Bianca Drăgușanu, pe podium cu fiica ei: “Sofia a fost foarte încântată să defileze cu mami”. Ce controverse au stârnit ținutele lor..

Bianca Drăgușanu și fiica ei, Sofia, au atras toate privirile la Bucharest Fashion Week, unde au defilat în cadrul unei prezentări de blănuri. La doar 7 ani, Sofia s-a simțit în largul ei în rol de model, a zâmbit, a pozat și a topit inimile tuturor. Bianca și-a atras însă și câteva critici după ce a publicat imaginile pe rețelele sociale.

Ploaie de vedete la Bucharest Fashion Week, eveniment care a avut loc în perioada 7-9 decembrie, la un cunoscut centru de evenimente din Otopeni. Bianca Drăgușanu și fiica ei au atras toate privirile pe podium, duminică seara, defilând pentru o colecție de blănuri, aparținând unui brand pe care Bianca îl reprezintă de ani buni. Zâmbitoare, frumoase și ținându-se de mână, Bianca și Sofia au strălucit în cele câteva minute, pe podium, au făcut piruete și fotografii.

„Suntem cel mai tare brand de blanuri si piele din țară, iar Sofia a fost foarte încântată să defileze cu mami pe scenă”, a scris Bianca, pe Instagram, în dreptul imaginilor cu ea și cu fiica ei.

Sofia este obișnuită cu postura de model, căci de mică este îmbrăcată în haine pe care toată lumea le admiră și pe care, de multe ori, le vezi doar în reviste sau pe podium.

Să ne amintim de superba rochiță cu maci, Dolce & Gabbana, sau de geaca Christian Dior, de 1000 de euro.

Cât costă ținutele purtate de Bianca și de fiica ei și ce controverse au stârnit

Fosta soție a lui Victor Slav a atras o mulțime de aprecieri și de complimente, dar a strânit și nemulțumiri din cauza ținutelor pe care ea și Sofia le-au purtat pe podium. Unii fani le-au reproșat că promovează blănurile naturale, fără să se gândească la animăluțele care au fost ucise pentru asta.

Într-adevăr, pe site-ul brandului respectiv se menționează că hainele sunt din piele și din blană naturală, o jachetă din chinchila, precum cea purtată de Sofia, ajungând la suma de 34.155 lei. În schimb, haina lungă, purtată de Bianca, ajunge până la 61.875 lei, potrivit prețurilor de pe site-ul brandului. La un simplu calcul, cele două au defilat în haine de 96.000 de lei, adică aproape un miliard de lei vechi.

„Sunt naturale, din animale? Nu cred că mai face cineva așa ceva în ziua de azi!”, „Toate comentați că omoară animăluțele, dar carnea de porc vă place? Sau îl mâncați viu? Carnea de vită?”, „Cu tot respectul și admirația pentru tine, acum chiar m-ai dezamăgit. Credeam că iubești animăluțele și, din respect pentru ele, nu porți și nu faci reclamă la așa ceva! Când privești și porți acele blănuri nu simți nicio durere în suflet?”, au fost doar câteva din comentariile care au curs la postarea Biancăi.