Carmen Serban, adevarul despre fetita ei: „La nastere a avut niste probleme si…”

Multi oameni s-au intreabat care este adevarul despre fetita lui Carmen Serban, cea care ii poarta numele si ii seamana leit. Potrivit apropiatilor, intre cele doua este mai mult decat o legatura spirituala, fiind si una de sange, deoarece i-a donat la nastere lichidul vital. Totusi, Carmen Serban inca nu si-a pierdut speranta si isi doreste sa aiba propriul copil.

Cantareata iubeste copiii si isi doreste sa devina mama. Putini sunt cei care stiu ca ea considera ca are deja un copil.

Adevarul despre fetita lui Carmen Serban
Carmen Serban are doi nepoti pe care ii iubeste ca pe ochii din cap. Pe unul dintre ei il considera ca si copilul ei, pentru ca ea a fost cea care i-a dat sange la nastere. Este vorba despre o fetita care ii poarta numele – Carmen – si ii seamana leit cantaretei.

Cantareata a marturisit ca, la nastere, micuta a avut nevoie de transfuzie de sange, si ca ea a fost cea care a donat pentru nepotica ei. Carmen Serban a botezat-o pe nepoata ei care, de altfel, ii poarta numele. Artista este foarte implicata in viata celor doi nepoti, pentru care isi dedica tot timpul atunci cand se afla în țară.

,,Ii ador pe nepoteii mei. Eu merg in vacante cu ei, am grija de ei. Ii iubesc de mor. Iar micuta Carmen Serban este copia mea. Are temperamentul meu, imi seamana intru totul. La nastere a avut niste probleme si a fost nevoie sa i se faca transfuzie de sange. Asa ca, i-am dat din sangele meu”, marturisea Carmen Serban in urma cu ceva timp.