CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2023. Surpriză uriaşă în plin scandal, s-a aflat cine pleaca acasă cu marele premiu

Emisiunea Chefi la Cuțite, intrată acum în faza ”grupelor”, a fost filmată cu ceva timp în urmă, iar acum s-a aflat câștigătorul.

CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2023. După două sezoane în care Sorin Bontea a dominat autoritar, ajungând la a șasea victorie din 11, a venit rândul ca Florin Dumitrescu să fie, cu adevărat fericit și, totodată, să îl egaleze pe Cătălin Scărlătescu, cu 3 victorii. Mai mult, victoria concurentului celui mai tânăr chef din show mai bifează și o premieră pentru emisiunea de la Antena 1.

CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2023. Filmările celui de-al 12-lea sezon de Chefi la Cuțite s-au finalizat de ceva vreme. Marele secret al Antenei 1 însă a fost aflat, în ciuda eforturilor postului TV de a-l păstra până la finala show-ului. Iar Irina Fodor îl va anunța câștigător pe concurentul lui Florin Dumitrescu din cadrul emisiunii.

Mai exact, Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu, va fi câștigătorul sezonului 12 al show-ului Chefi la cuțite, informează Viperele Vesele. Jumătate grec, jumătate român, el a impresionat încă de audiții cu preparatele sale, el primind cuțitul de aur de la Dumitrescu.

”Farfurie cu iz asiatic. Bucătar”, spunea Florin Dumitrescu la audițiile pe nevăzute. Era vizibil încântat de ceea ce găsise în farfurie. Era o salată de varză chinezească, ton tataki cu maioneză de chili și un crumble. Iar farfuria din fața chefilor a fost pe placul tuturor.

CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2023. Janni Alexandridis s-a născut în Germania, tatăl său fiind grec, iar mama româncă. De mic, povestește el, s-a îndrăgostit de bucătărie, iar talentul l-a moștenit de la mama și de la bunica sa. ”Eu sunt din Germania, din Nürnberg și sunt chef bucătar. În bucătărie am învățat să vorbesc românește pentru că avem muți alături de care lucrez din România.

Aveam un restaurant de familie și lucrez acolo în bucătărie de când eram foarte mic. Apartamentul nostru a fost deasupra restaurantului și în fiecare zi când m-am dus la școală am văzut chefii în bucătărie cum pregăteau tot felul de mâncături. Era un restaurant grecesc.

Bucătăria este locul în care, de când sunt mic, mă simt foarte bine. I-am spus tatei că vreau să devin bucătar în restaurant. Dar el mi-a zis că dacă vreau să devin chef, trebuie să învăț bucătărie. Și în fie care zi, după școalî, mergeam în bucătărie, mă uitam ce fac, am stat o oră, două, i-am ajutat să facă curat, să curăț ceapă, de toate…”, povestea, la preselecțiile Chefi la Cuțite, câștigătorul Janni Alexandridis.

Și, chiar dacă este tânăr, câștigătorul Chefi la Cuțite Janni Alexandridis, are o bogată experiență într-ale gastronomiei. De altfel, el a lucrat și la un restaurant cu specific japonez cu o stea Michelin din Elveția. Dar nu doar acolo, ci și în alte locații de lux din Occident, până să se întoarcă în restaurantul familiei.

”În Germania, te duci la școală și în restaurant. E un program, durează trei ani. După trei ani ești bucătar. (…) Vreau să fac ceva care să bucure oamenii. Să mănânce și să se bucure. Și asta e cel mai frumos lucru despre meseria mea”, spune el la Chefi la Cuțite.

CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2023. Câștigătorul Chefi la Cuțite nu este la prima experiență în show-uri tv culinare. El a mai apărut și la The Taste, în Germania. Acolo a reușit performanța de a se clasa pe locul IV.

La Chefi la Cuțite Janni Alexandridis a ajuns la insistențele familiei sale. De asemenea, tânărul chef e și obișnuit cu vedetele, gătind pentru echipa națională de fotbal a Germaniei, pentru olimpicul Usain Bolt sau artista Selena Gomez.

În altă ordine de idei, Janni Alexandridis a precizat, la preselecții că ar vrea să facă parte din echipa lui Chef Scărlătescu sau din echipa lui Sorin Bontea. Desigur, a luat toate cuțitele puse în joc. Iar surpriza a venit în momentul în care chef Florin Dumitrescu, deși nu era printre favoriții lui Janni Alexandridis, i-a oferit cuțitul de aur.

”Păcat că vrei doar la Scărlătescu și la Bontea… Eu mai am un cuțit de aur de dat, dar mare păcat că nu vrei la mine îăn echipă”, a spus Florin Dumitrescu, dar totuși a scos cuțitul de aur. ”Să știi că e opțional, dacă nu îl vrei, poți să mergi liniștit”, a mai spus Florin Dumitrescu. Și, încă din preselecții i-a spus că va fi câștigător.

”Ai șanse foarte mari să câștigi și îți zic și de ce. Ai ajuns departe în alt show, în Germania. Iar primul meu câștigător, cel din sezonul 2, a venit din Germania. Al doilea a venit de la Oradea. Tu le ai pe amândouă, ești destinat să câștigi”, a spus Florin Dumitrescu. Și a avut dreptate…