Cât te costă să-ți cânte Georgiana Lobonț la nuntă. O artistă cu pretenții la tarif!

Dacă vrei ca Georgiana Lobonț să-ți cânte la unul dintre evenimentele importante din viața ta, trebuie să știi este o artistă completă, complexă, talentată și cu pretenții la tarif! 

Iată câți bani trebuie să scoți pentru ca aceasta să se prezinte singură sau cu formația pentru un program muzical de excepție!

Georgiana Lobonț este una dintre artistele de muzică de petrecere din țara noastră care își cunoaște valoarea și cere pentru a se prezenta la un eveniment 4000 de euro pe oră.

Georgiana Lobonț, despre divorț:

În urmă cu câteva zile s-a aflat public că Georgiana Lobonț divorțează de soțul ei, Rareș Ciciovan. 

Acesta a confirmat despărțirea după ce Georgiana a susținut că nu mai există cale de întoarcere:

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. 

Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu. Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. să se împace) dar acum, astăzi, e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență”, ar fi spus soțul Georgianei Lobonț, conform Spynews.