Cât timp va petrece Irina Columbeanu în România. Tatăl ei i-a pregătit o surpriză mare, la revenirea în țară: „Sunt mândru de ea”

Zilele trecute, Irina Columbeanu a ajuns în România. După mult timp în care a stat departe de ea, Irina Columbeanu va avea ocazia să petreacă timp cu tatăl ei! Fostul afacerist de la Izvorani i-a pregătit o surpriză fiicei sale și o va duce în vacanță.

Cât va sta Irina Columbeanu în România, la tatăl ei

Fostul milionar Irinel Columbeanu nu-și mai încape în piele de fericire, după ce fiica lui a revenit în România. A așteptat-o la aeroport, iar întâlnirea a fost una extrem de emoționantă. Irinuca nu mai venise în țară în țară de șase ani. În urmă cu doi ani, Irinel Columbeanu a mers în America.

Acum, după ce adolescenta a revenit în România, Irinel Columbeanu a decis să-i facă o surpriză fiicei sale și să-i ofere o vacanță de neuitat în Transilvania. Cu toate că nu dispune de bani mulți, fostul afacerist a avut grijă să-i organizeze acesteia un sejur de neuitat. Conform Wowbiz, Irinuca și Irinel vor sta o săptămână în Ardeal, la Cluj-Napoca, acolo unde locuiește nașul lor, Matei Miko.

„Suntem la Cluj. Vom sta la nașul meu toată săptămână. Apoi Irina se va întoarce în America. Irina este acum o domnișoară minunată. A crescut și s-a maturizat foarte mult. Sunt mândru de ea”, a spus Irinel Columbeanu pentru Cancan.ro.

„Am mers prin toate locurile posibile, doar noi doi. Irina venea și mă lua cu mașina, de la hotel. M-am întâlnit și cu Monica și Mr. Pink. El s-a purtat foarte frumos, e un domn așa cum l-am considerat de la început, de când l-am cunoscut. Am mers la tot felul de restaurante.

Am fost pentru prima oară și la ei la vila din Malibu. E spectaculos, cu palmieri. Monica ne-a gătit, pastele au fost absolut delicioase. Am fost să vedem și mașini de epocă. Ne-am întâlnit cu Mr. Pink, de Ziua Tatălui, pe 17 iunie, să sărbătorim”, a declarat Irinel Columbeanu pentru sursa citată anterior.

Cum se înțelege fostul afacerist cu fiica lui

„Vorbesc cu fiica mea, în general în limba engleză, chiar dacă încă știe foarte bine limba română și franceză. Prefer să-i scriu în română sau engleză. Pe 14 iunie va veni să mă vadă aici unde stau în prezent. De abia aștept să o revăd. Obișnuim să vorbim prin apel video. Mă sună când poate, pentru că e o diferență de 9 ore între București și Malibu, unde stă ea în Statele Unite. Mă bucur să o văd, chiar dacă doar pe un ecran.

Este singura modalitate de a ține legătura cu cineva care stă peste atâția mii de kilometri peste Ocean. Și-a luat carnet recent, pentru că în SUA ai voie să îți iei carnet și la o vârstă mai fragedă. Conduce destul de bine. E o performanță să reușești asta în traficul care este în Statele Unite, dar e curajoasă și se descurcă destul de bine”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.