Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru participarea la America Express.

Alexia Eram și fratele său mai mic, Aris Melkior, se numără printre participanții la „America Express” , sezonul 2.

Cei doi au devenit preferații publicului datorită carismei de care dau dovadă, dar și a determinării de a duce la capăt orice probă, indiferent de cât de dificilă ar fi aceasta. Pentru participarea lor la concursul de la Antena 1 se pare că cei doi frați au fost plătiți regește!

Alexia Eram și Aris Melkior au devenit preferații publicului odată cu participarea lor la emisiunea „America Express”. Cei doi frați au demonstrat că știu cum să lucreze ca o echipă și cum să ajungă la un compromis atunci când situația cere acest lucru.

Alexia și Aris au devenit preferații publicului la „America Express”

Invitați în cadrul podcastului moderat de către Giulia Anghelescu, Alexia și Aris au mărturisit că participarea la „America Express” i-a adus mai aproape și a sudat legătura pe care o aveau.

În plus, fiecare dintre ei a avut ocazia de a învăța mai multe detalii despre propria persoană și despre reațiile pe care le au atunci când sunt puși în situații limită.

După America Express ne-am unit foarte mult. Când eram mici îl chinuiam foarte tare, în adolescență ne-am îndepărtat, fiecare avea prietenii lui”, a povestit Alexia Eram.

Conform celor de la Cancan, Alexia Eram și Aris Melkior au fost plătiți regește pentru participarea la această emisiune. Atât Alexia, cât și Aris au primit câte 2.500 de euro pentru fiecare episod în care apar, așadar în mod cert frații și-au rotunjit consistent veniturile de pe urma concursului.

De ce vorbesc Aris și Alexia în limba franceză la „America Express”

Fanii emisiunii „America Express” au observat că există anumite momente când Alexia și Aris preferă să discute în limba franceză, nu în limba română.

Explicația este una mai simplă decât am crede, însă, și nu are legătură cu vreo strategie secretă a fraților.

Tatăl lor, Alexandre Eram este de origine franceză, iar el și-a dorit nespus ca cei doi copii ai săi să cunoască limba lui nativă.

Alexia și Aris au învățat franceză încă de la o vârstă fragedă și au urmat cursurile unui liceu cu predare în limba franceză. Așadar, le este lejer să comunice în limba nativă a tatălui lor atunci când au de dezbătut un subiect.