Ce a pățit Denisa Coțolan în lipsa lui Iancu Sterp. „Mă doare sufletul”

Denisa Coțolan și Iancu Sterp formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din industria showbiz-ului autohton. Dragostea lor este evidentă și mai puternică ca niciodată. În 2023, fratele lui Culiță Sterp a făcut mult așteptata propunere Denisei, iar aceasta a fost primită cu bucurie.

Însă, înainte de căsătorie, cei doi se confruntă cu o încercare importantă în relația lor. Iancu Sterp a ales să participe într-o emisiune TV, iar absența sa pare să afecteze profund pe Denisa Coțolan. Ea simte că îi lipsește în fiecare moment și această lipsă devine tot mai copleșitoare.

Recent, Denisa Coțolan a încărcat o fotografie pe rețelele sociale, unde este urmărită de mulți fani. În imagine, apare plângând, exprimându-și bucuria de a-l vedea pe Iancu Sterp pe micile ecrane, dar și suferința din cauza lipsei lui.

Geta Sterp, sora lui Iancu, a observat și ea suferința Denisei Coțolan. Ea i-a lăsat un comentariu emoționant la unele dintre postările sale, exprimându-și îngrijorarea pentru starea ei emoțională.

Chiar dacă Denisa Coțolan este alături de Iancu Sterp în gând și suflet și i-a fost sprijin încă de la început, absența lui este greu de suportat pentru ea.