Ce decizie a luat Eva Măruță, după ce a fost criticată dur de cei care au văzut filmul „Tati part-time”: ”Mă mut de acasă!”

Eva, fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei Măruță, a devenit rapid o personalitate cunoscută și apreciată pe rețelele sociale și în industria cinematografică datorită rolului său în filmul „Tati part-time”. Cu toate acestea, la doar 8 ani, Eva a reușit să-i surprindă pe părinții ei cu o dorință neașteptată.

Eva Măruță a surprins din nou în mediul online

Eva Măruță, care are deja o prezență notabilă pe rețelele sociale și recent a devenit vedetă de film, a surprins pe toată lumea, inclusiv pe părinții săi, cu anunțul că intenționează să locuiască de una singură odată ce va atinge vârsta de 14 ani.

Dialogul dintre Eva și tatăl ei, Cătălin Măruță, a avut rezultate amuzante, deoarece tânăra a spus cu hotărâre că vrea să își înceapă viața independentă la o vârstă atât de fragedă. Cu toate acestea, Cătălin Măruță a răspuns ferm că o astfel de decizie nu va fi luată în considerare și că va avea grijă de fiica sa.

„Cătălin Măruță: Câți ani vrei să ai?

Eva Măruță: 14.

Cătălin Măruță: Vrei să ai 14 ani? Păi și ce faci dacă ai 14 ani?

Eva Măruță: Mă plimb pe afară singură, mă mut de acasă.

Cătălin Măruță: Nu accept asta. Cum să te muți la 14 ani de acasă?

Eva Măruță: Bine, mă mut la 18. Să știi că David a spus că se mută la 16.

Cătălin Măruță: Cum să te muți?! Niciodată! David, te muți la 16 ani de acasă?

David Măruță: Da!”

Această întâmplare neașteptată a stârnit reacții amuzante și calde în mediul online, unde mulți au fost impresionați de spiritul independent al Evei la o vârstă atât de fragedă.

Cu toate că este deja celebră datorită părinților săi și carierei sale în cinematografie, Eva continuă să surprindă și să inspire pe cei din jur prin curajul și determinarea ei.

Eva Măruță, star de cinema la doar 8 ani
La numai opt ani, Eva Măruță, fiica celebrei cuplului Andrei și Cătălin Măruță, a debutat în lumea cinematografiei, interpretând rolul principal într-un nou film românesc, în parteneriat cu actorul Alex Bogdan.

Filmul intitulat „Tati part-time” este o comedie românească și a fost realizat cu un scenariu semnat de BRomania și Letiția Roșculeț. Producția acestuia a avut loc în luna septembrie, iar filmul a fost lansat în primele zile ale anului 2024. Filmul a stârnit interes și discuții în rândul publicului.

Cu toate acestea, apariția Evei în film nu a fost lipsită de controverse. Părinții săi, Andra și Cătălin Măruță, au fost criticați aspru pe platforma TikTok de către o influenceriță cu un număr semnificativ de urmăritori.

Aceasta i-a acuzat pe cei doi părinți că exploatează copilul în scop financiar. În ciuda aprecierilor pentru talentul micuței actrițe, unii au emis critici dure, determinându-l pe Cătălin Măruță să iasă în apărarea fiicei sale și să își exprime susținerea față de aceasta în fața comentariilor negative.