Ce părere are mama lui Smiley despre Gina Pistol. Soacra vedetei a spus adevărul: „Nora mea, din păcate…”

Opinia mamei lui Smiley despre Gina Pistol este una plină de apreciere și respect. În ciuda faptului că nu împart aceeași locuință, mama artistului este convinsă că nora sa este o femeie dedicată gospodăriei.

„Nora mea, pe care o iubesc sincer, nu trăiește împreună cu noi, așa că nu pot face afirmații precise în acest sens. Cu toate acestea, avem o relație foarte bună și mă bucur că suntem apropiate ca și mamă și fiică. (…) După doi băieți, am fost extrem de încântată să avem o nepoțică, iar venirea ei în familie ne-a adus o fericire nemărginită”, a declarat mama lui Smiley despre Gina Pistol, într-un interviu pentru unica.ro.

În ziua căsătoriei lor, Ioana Maria le-a transmis urări de fericire și armonie în căsnicia lor: „Îmi doresc ca ei să trăiască într-o armonie perfectă, să respecte valorile divine și să le urmeze întotdeauna. Astfel, vor fi fericiți pe tot parcursul vieții.”

Și tatăl artistului a adăugat câteva cuvinte speciale pentru cuplul proaspăt căsătorit: „Le doresc sănătate, fericire, dragoste, înțelegere și respect reciproc.”

După ceremonia de nuntă, Smiley a transmis un mesaj de mulțumire publică, exprimându-și recunoștința față de toți cei care au contribuit la ziua lor specială. „Mulțumim din suflet tuturor celor care au făcut ca ziua noastră să fie perfectă, prin mesajele, prezența, zâmbetele și susținerea voastră! Doamna Smiley, ați mai face un dans și astăzi??? (…) Familia Maria intră într-o mică pauză de la social media pentru a ne recupera! Vă rugăm să ne iertați absența, dar din când în când este bine să avem și puțină liniște”, a declarat cântărețul într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, după petrecerea de nuntă.