Ce se întâmplă în căsnicia lui Romică Țociu, după 27 de ani! ”Au fost trei luni îngrozitoare”. Artistul a spus tot adevărul.

S-a vorbit mult, într-o perioadă, despre aventurile lui Romică Țociu, un bărbat șarmant și mereu cu glumele la el. Cu toate astea, căsnicia lui a fost intangibilă, soția lui i-a rămas alături indiferent de dovezi, iar ultima perioadă i-a făcut să fie mai uniți ca niciodată din cauza unui mare necaz în familie. 

Actorul Romică Țociu este recunoscut nu doar pentru talentul său, ci și pentru aventurile despre care s-a vehiculat că le-ar fi avut cu mai multe femei. Au trecut 27 de ani de căsnicie peste căsnicia lui cu Nicoleta și este recunoscător că aceasta i-a rămas alături. Însă nu ratează niciun moment să explice că familia este pe primul loc pentru el!

Un incident care putea să aibă urmări tragice s-a întâmplat la începutul anului trecut și, se pare, i-a apropiat și mai mult.

Nu am trecut niciodată prin momente atât de grele, până când s-a îmbolnăvit nepotul nostru, Filip. Mai exact, a înghițit două bile magnetice. Iar apoi a urmat o perioadă îngrozitoare. Trei luni oribile, cu o operație complicată și o revenire la fel de grea. Momentul m-a prins în turneu în America și am făcut tot ce mi-a stat în putință de acolo.

Am avut noroc că din cauza pandemiei s-au anulat câteva spectacole și m-am putut întoarce repede acasă, lângă familie. Au fost trei luni îngrozitoare, care ne-au unit și mai tare, ca familie. Atât pe noi, cât și cu familia Ligiei, soția fiului meu. Mi-am dat seama că, fără familie și fără să ai oameni lângă tine, e foarte greu să te aduni”, a declarat artistul pentru viva.ro.

Romică Țociu, probleme la ”Te cunosc de undeva”

Gală ”Te cunosc de undeva” de anul trecut a adus cuplul Carmen Chindriș și Romică Țociu în fața unei provocări de zile mari: transformarea în Nino d’Angelo și Brunella Selo (care interpretează melodia ”Senza giacca e cravatta”. Iar dacă momentul este unul plin de eleganță și stil, de data aceasta fonetica le-a dat mari bătăi de cap celor doi artiști.

Romică Țociu a recunosc că a apelat la Ciro de Luca, prietenul său, pentru a putea intra în pielea personajului.

A trebuit să scot cuvintele fonetic, pentru a le putea învăța. Chiar am vorbit și cu prietenul Ciro de Luca. I-am cerut ajutorul pe partea de pronunție, pentru că nu e deloc ușor. Personajul este îngrozitor pentru mine! O nenoricire – eu, care sunt expresiv, mă mișc într-una pe scenă, de data aceasta va trebui să mă mișc numai din gât”, a declarat Romică Țociu.