Ce spune Gabriela Prisăcariu despre o a doua sarcină? Vedeta este mai îndrăgostită ca niciodată de Dani Oțil: ”În fiecare zi mă surprinde”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează un cuplu de ani buni, dar acum sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Vor deveni sau nu iar părinți în viitorul apropiat?

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se cunosc de ani buni, după ce ea a pășit pentru prima dată în platoul emisiunii pe care el o moderează dimineață de dimineață.

A fost sau nu dragoste la prima vedere, ei bine, asta nu se știe. Cert este că de ani buni sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă.

Gabriela Prisăcariu nu vrea să devină iar mamă
Au un copil împreună, au afaceri, o casă de lux și mașini scumpe, ceea ce îi face pe mulți să spună că cei doi soți duc o viață de lux. Iar adevărul ăsta este, căci nimic nu le lipsește.

Ba chiar, Gabriela Prisăcariu spune că sunt acum compleți, mai ales de când îl au pe Tiago. Tocmai de aceea, întrebată fiind, recent, în cadrul unui interviu marca Playtech, dacă își mai doresc, ea și matinalul, un copil, modelul a fost categoric în declarații.

Conform spuselor sale, cel puțin deocamdată, ea și Dani Oțil nu iau în calcul să îi facă lui Tiago un frățior sau o surioară.

Reporter: Aveți în plan, la un moment dat, o surioară sau un frățior pentru el?

Gabriela Prisăcariu: Deocamdată nu.

Dar chiar și așa, fără dorința de a-și crește familia, Gabriela Prisăcariu se declară mai îndrăgostită ca niciodată de soțul ei.

Ea spune că din iubire a devenit mamă și tot din iubire matinalul o surprinde zi de zi, cu tot felul de gesturi, de la cele mai mici, la cele mai mari.

Iar un exemplu ar putea fi chiar ultimul dar pe care l-a primit chiar de ziua ei de naștere, fiind vorba de un bolid de lux pe care Dani Oțil i l-a cumpărat.

Reporter:Suntem în luna iubirii. Care este cea mai mare nebunie pe care ai făcut-o din dragoste?

Gabriela Prisăcariu: Cea mai mare nebunie? Am făcut un copil. (râde).

Reporter:Dar o surpriză pe care ți-a făcut-o Dani?

Gabriela Prisăcariu: A fost cadoul de ziua mea: mașina. În fiecare zi mă surprinde.

Reporter: Deci este un romantic.

Gabriela Prisăcariu: Da, este romantic și mă îndrăgostesc în fiecare zi și mai mult, și mai mult de el.