Cea mai puternică rugăciune pentru sănătatea nepoților! Bunicii trebuie să o rostească zilnic

Ce rugăciune puternică poți spune pentru sănătatea și fericirea nepoților tăi. Bunicii trebuie să o rostească zilnic pentru a-i ține departe de supărări, griji și necazuri. Iată de ce este atât de specială.

Rugăciune pentru sănătatea nepoților
Bunicii trebuie să o rostească des
Buncii trebuie să înceapă ziua cu o rugăciune specială, dedicată sănătății și fericirii nepoților lor.

Rugăciune pentru sănătatea nepoților

Această rugăciune specială a devenit o tradiție în multe familii și a demonstrat să aducă un sentiment de liniște și speranță în vremuri dificile.

Cu atât mai mult, bunicii afirmă că această practică le oferă un sentiment de conexiune și grijă față de nepoți, chiar și atunci când distanțele fizice pot separa familii.

„Dragă Dumnezeu și Tată al tuturor, îi cunoști pe acești nepoți pe care îi încredințăm prezenței Tale, știi cât de mult îi iubim.

Ei sunt pentru noi o sursă de bucurie și minunare. Și pentru asta, îți mulțumim.

Dar, uneori, ei sunt o cauză de îngrijorare și angoasă. Se confruntă cu perturbări care îi îngrijorează și îi marchează distanțare față de Tine, față de Biserica Ta, despărțiri în cadrul familiei lor, încălcări ale angajamentelor lor.

Fără Tine, nu putem face nimic. Dar știm și credemâ că stăpânești imposibilul.

Te rugăm, Doamne, să îi conduci pe cărări unde îi aștepți și să ne înveți răbdarea, smereniea și dragostea, la fel cum ne-a învățat Fiul Tău. Amin”.

Rugăciune către îngerul păzitor

Se crede că îngerul păzitor este o prezență divină unică, atribuită cu grijă pentru a veghea asupra sufletului nostru și pentru a ne călăuzi în călătoria noastră prin viață. Chiar dacă este invizibil ochiului uman, această credință sugerează că acest înger este alături de noi în fiecare moment, oferindu-ne nu doar protecție, ci și o sursă de inspirație profundă și un „ocean” de iubire necondiționată.

„Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Nu da loc dia­volului celui viclean, ca să-mi stă­pânească cu silnicie acest trup mu­ritor. Întărește mâna mea cea slabă și neputincioasă și mă îndreptează la ca­lea mân­tuirii. Așa, sfinte îngere al lui Dumne­zeu, păzitorul și acoperitorul sufletului și al trupului meu celui ti­călos, iartă-mi toate cu câte te-am mâhnit în toate zilele vieții mele și orice am greșit în această zi. Acoperă-mă în această noapte și mă păzește de toată ispita celui potrivnic, ca să nu mânii cu nici un păcat pe Dumnezeu; și te roagă pentru mine către Domnul, ca să mă întărească întru frica Sa și vrednic să mă arate pe mine, robul Său, bunătății Sale. Amin”