Combină frunze de dafin și lămâie,nu te vei opri când vei vedea rezultatul.

Ceai cu Frunze de Dafin și Lămâie: Procedură Ceaiul cu frunze de dafin și lămâie este digestiv, de fapt, este excelent dacă ați mâncat prea mult. Dar poate fi o băutură reală de băut în orice perioadă, nu doar iarna. Chiar și cald este bun și are aceleași efecte relaxante și digestive sau dimineața, înainte de micul dejun, vă va ajuta să reduceți foamea. Dar cum trebuie să procedăm? Aveți nevoie de foarte puține ingrediente: jumătate de litru de apă, suc de lămâie, suficient ghimbir proaspăt și 3 sau 4 frunze de dafin.

Pregătirea este foarte simplă, vă va lua doar 5 minute. Pentru a începe, va trebui să puneți apa într-o cratiță împreună cu frunzele de dafin și ghimbirul, care trebuie curățat temeinic în prealabil. Apa nu trebuie să fie fierbinte la început și trebuie să o aduceți la punctul de fierbere. Apoi lăsați să fiarbă timp de aproximativ un sfert de oră. Opriți focul și lăsați să se răcească.

În cele din urmă, tot ce trebuie să faceți este să filtrați ceaiul și să adăugați sucul de la jumătate de lămâie. Luați o lingură și amestecați ingredientele. Acest ceai este delicios de băut atât cald, cât și fierbinte. Sau rece, ca o băutură simplă.

Este perfect în orice ocazie, mai ales după o masă copioasă. Vă va ajuta dacă aveți dificultăți în digestie. Vă putem sfătui să măriți dozele și să puneți ceaiul într-o sticlă de plastic pentru a-l ține la frigider, astfel îl veți avea mereu la îndemână.

Este important să incluzi o varietate de legume în dieta ta pentru a asigura un aport diversificat de nutrienți. Dacă ai anumite condiții de sănătate sau preocupări alimentare, este întotdeauna recomandat să consulți un profesionist în domeniul sănătății pentru sfaturi personalizate.