Cu Câți Bărbați Cunoscuți A Avut Relații Gabriela Cristea? S-A Aflat Acum!

Gabriela Cristea a avut câteva relații amoroase mediatizate. Vedeta a avut parte chiar și de relații tumultoase care nu s-au încheiat amical. Acum, însă, Gabriela este o femeie liniștită, la casa ei, alături de Tavi Clonda.

Gabriela Cristea numără trei relații asumate și oficiale, adică cele au atras atenția publicului, dar se zvonește că numărul relațiilor amoroase ar fi mai mare. Gurile rele spun că vedeta a avut 7-8 relații de fapt, cele mai multe dintre ele când se afla la început de carieră.

Primul iubit al Gabrielei Cristea lucra în televiziune

Gabrielei Cristea a avut prima relație alături de Bogdan Santea. Această relație a fost în centrul atenției după ce tatăl vedetei a declarat că aceasta ar fi fugit de acasă la vârsta de 18 ani, atunci când s-a mutat și cu primul ei iubit, Bogdan. Iubitul Gabrielei a lucrat în televiziune, astăzi fiind tot în domeniul comunicării.

Următoarea relație, tumultoasă

După acea relație a urmat povestea cu Marcel Toader. Despărțirea nu s-a produs în termeni amiabili, iar vreme îndelungată cei doi și-au aruncat jigniri și acuzații grave, după divorțul din 2013, care a fost cu scandal.

Acuzații grave din partea ambelor tabere

Marcel Toader i-a reproșat public Gabrielei Cristea că aceasta nu s-ar fi ocupat suficient de casă, iar aceasta la rândul ei l-a acuzat de faptul că era un bărbat violent și exista și suspiciunea unui adulter.

Relația cu Tavi Clonda, stabilă

Tavi Clonda este cel care încheie lista. Cei doi formează un cuplu de mai bine de opt ani de zile, s-au căsătorit și au împreună două fetițe. Cântărețul și Gabriela Cristea s-au întâlni pe platourile de filmare de la Kanal D și la scurt timp au forma un cuplu.

Secretul iubirii dintre ei, răbdarea

Tavi Clonda și Gabriela Cristea par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi, după relația de 8 ani. Cei doi au devenit părinți, iar recent, Tavi Clonda a vorbit despre secretul căsniciei fericite.

„Secretele unei căsnicii fericite? În primul rând este vorba despre o experiență de viață, o răbdare de fier de ambele părți, pentru că altfel nu ai făcut nimic. Nu știu dacă în cazul nostru vorbim neapărat despre căsnicia perfectă, dar funcționează, suntem ok. Perfecțiunea e mai greu de atins. Și iubirea e importantă, la fel ca și faptul ca la începutul unei relații să nu te arăți altfel decât ești. Aici este o greșeală pe care mulți o fac. La un moment dat se descoperă că ești altfel, și relația nu mai merge. Totodată, comunicarea trebuie să fie bună, viața sexuală să fie activă și după ce apar copiii și niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viață”, a spus Tavi Clonda, într-un interviu recent, conform cancan.ro.