CUM A ÎNCEPUT POVESTEA DE DRAGOSTE DINTRE VICTOR PIȚURCĂ ȘI SOȚIA SA. MARIA L-A URMAT PRETUTINDENI ȘI L-A IERTAT MEREU

Zilele acestea, Victor Pițurcă (67 de ani) și-a deschis sufletul în fața lui Nasrin și a intrat într-un subiect extrem de intim: relația cu soția sa. Dacă starul Stelei este cunoscut de o țară întreagă, despre Maria se cunosc foarte puține detalii. A stat departe de viața mondenă și a preferat să-și crească fiul și fiica, iar atitudinea sa i-a adus numai laude. 

De mai bine de 45 de ani, fostul fotbalist se iubește cu Maria Pițurcă (62 de ani). Alături de soția sa, are împreună doi copii, pe Claudia Naboi (41 de ani) și Alexandru Pițurcă (39 de ani). I-a fost alături indiferent de ce s-a întâmplat între ei și oricine a încercat să-i despartă, n-a avut succes de cauză.

Victor Pițurcă, despre soția sa: „Am fost un mare norocos”

În cadrul discuției cu prezentatoarea Nasrin, fostul fotbalist a spus cum a început, de fapt, povestea de iubire cu actuala parteneră. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când ea avea doar 17 ani, iar el, 23. Norocul său a fost că era trimis la Târgu Jiu cu echipa, iar ea i-a ieșit în cale. De atunci, a avut mereu grijă să își adapteze viața în funcție de cariera soțului.

În ultimul an de facultate, când era la Electrotehnica, a reușit să se mute chiar la București de la Craiova, prin intervenția clubului Steaua, de dragul lui.

„Am fost un mare norocos să dau peste o femeie echilibrată. Vă asigur că așa mi-am crescut-o și eu. De la 17 ani am cunoscut-o la Târgu Jiu. Ea era încă elevă la liceu. (…) A terminat liceul, a intrat la facultate la Craiova și s-a mutat la casa mea din Craiova. A terminat Electrotehnica. Ultimul an l-a făcut la București. Nu aveai voie, dar au intervenit cei de la Steaua”, a spus Victor Pițurcă în podcastul Ameritat cu Nasrin.


„Nu prea am știut cum au crescut copiii mei”

În timpul în care Victor Pițurcă alerga pe terenul de fotbal, dar și prin cantonamente și locuri pe care le cunoaște el mai bine decât oricine. Indiferent de infidelitățile comise, probleme, discuții, i-a stat mereu alături și a avut grijă nu doar de copiii pe care îi au împreună, ci și de Edan, copilul făcut cu Vica Blochina, care are 16 ani.

„Gândiți-vă că eu nu prea am știut cum au crescut copiii mei. Soția mea s-a ocupat, eu eram numai în cantonamente”, a adăugat antrenorul.