Cum Arată Bianca Drăgușanu După Intervenția De Cantopexie! Vedeta Și-A Dorit ”Ochi De Pisică”

Bianca Drăgușanu nu duce lipsă de schimbări, astfel că în urmă cu două zile a ales să meargă la cabinetul ei preferat din Cluj, acolo unde și-a făcut intervenția numită cantopexia, adică mai bine zis ”ochi de pisică”.

Bianca Drăgușanu nu va renunța niciodată la operațiile estetice, așa cum a anunțat de multe ori, astfel că în urmă cu doar două zile a mers la Cluj, acolo unde a avut parte de o nouă intervenție, de data aceasta la nivelul chipului.

Bianca Drăgușanu și-a făcut intervenția de ”ochi de pisică”

Diva și-a dorit foarte mult să aibă ”ochi de pisică”, astfel că a mers și le-a cerut medicilor intervenția numită cantopexie prin care ochii sunt mai ridicați și mai alungiți cu ajutorul unor fire, intervenția fiind de doar câteva minute.

Bineînțeles, rezultatele se văd imediat, iar Bianca Drăguașnu a plecat foarte încântată de la Cluj, însă cu toții se întreabă și cum arată. Aceasta a postat câteva imagini pe pagina sa de Instagram și într-adevăr diferențele se văd, iar vedeta e tare fericită.

Bianca Drăgușanu nu se va opri aici cu intervențiile căci mai are alte câteva în plan, însă nu se știe dacă le va mai face în acest an, care e pe sfârșite sau anul viitor.

Își schimbă silicoanele
Bianca Drăgușanu își dorește să facă o schimbare la nivelul bustului, astfel că a decis să-și schimbe silicoanele cu unele mai mici de această dată.

Ea a mărturisit că nu se mai simte bine în cele vechi și vrea să încerce și unele mai mici care să fie, bineînțeles, la fel de atrăgătoare în rândul bărbaților.

Stați liniștiți însă, căci Bianca Drăgușanu surprinde de fiecare dată, astfel că va mai avea parte de multe intervenții care mai de care mai uimitoare.