Cum arată viața lui Carmen Tănase la vârsta de 63 de ani. Dieta cu care a topit 10 kilograme

Carmen Tănase are o viață împlinită la vârsta de 63 de ani, fiind una dintre cele mai îndrăgite actrițe de teatru, film și tv. Cariera ei a luat avânt în momentul în care a apărut în serialele difuzate la televizor. În plan personal, Carmen Tănase este mulțumită de dieta pe care o ține, cu ajutorul căreia a scăpat de 10 kilograme.

Carmen Tănase, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România, a împlinit 63 de ani pe 18 ianuarie. De-a lungul carierei sale, Carmen Tănase a jucat în diferite seriale și piese de teatru. A interpretat roluri iubite de public și a dat naștere unora dintre personajele fictive, care sunt și astăzi virale pe internet.

Cum arată viața lui Carmen Tănase la vârsta de 63 de ani
Unul dintre cele mai cunoscute personaje pe care actrița le-a jucat a fost „Flăcărica”, Carmen Tănase spune că a fost un rol care a provocat-o și a mărturisit în mai multe interviuri că nu este neapărat mulțumită de prestația ei din primele episoade.

Carmen Tănase s-a născut pe 18 ianuarie 1961, la Ploiești. A fost elevă la liceul Pedagogic din Ploiești, iar între anii 1980-1984 a urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția Actorie, la clasa Olgăi Tudorache. Actrița a fost colegă de promoție cu alți mari actori, printre care Oana Pellea și Adrian Păduraru. A fost căsătorită o singură dată, mariajul ei durând doar 3 ani.

După ce s-a mutat la București, a devenit actriță la Teatrul Odeon, unde a avut numeroase roluri în spectacole de marcă. Dintre acestea amintim „Veronika se hotărăşte să moară”, după romanul lui Paulo Coelho,; „Gaiţele” de Al. Kiriţescu sau „Domnişoara Nastasia” de G.M. Zamfirescu.

Ascensiunea ei a luat avânt în momentul în care a apărut în serialele difuzate la televizor. Carmen Tănase a făcut parte din distribuția mai multor serial de succes, precum „Pariu cu viața”, „State de România”, „Moștenirea”, „Regina”, „Inimă de țigan”, „Lacrimi de iubire” sau „Clanul”.

Dieta cu care a topit 10 kilograme
În toamna lui 2023, Carmen Tănase a dezvăluit că a slăbit 10 kilograme, în trei luni, cu ajutorul dietei scandinave.

„(…) este excepțională pentru că nu mi-au căzut pieile, nu mi-a căzut fața, slăbești frumos, sănătos, armonios pentru că e făcută de medici. Vreau să arăt și eu ca un om, adică să intru în niște pantaloni, să pice o rochie bine pe mine, că scăpasem rău de tot hățurile și nu mai aveam chef. Nu mai puteam să mai țin altă dietă și altă dietă, și iar cântărit, ori asta e așa de simplă.

E foarte simplu, cel puțin acasă m-a scăpat de multe necazuri: spălat vase, pregătit, gătit, farfurii, miros. Nu mai am nicio problemă. Sigur, m-am dus și la restaurant, adică aș minți, dar știu că imediat după aceea a doua zi țin dieta și că nu se pune nimic, plus că sunt bune”, a precizat Carmen Tănase.