CUM S-AU CUNOSCUT CEI TREI JURAȚI DE LA CHEFI LA CUȚITE. FLORIN DUMITRESCU: “A FOST CIUDAT PUȚIN…”

Emisiunea Chefi la cuțite a început în urmă cu aproape zece ani, iar Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost aleși să facă parte din juriul reality show-ului. Află cum s-au cunoscut, de fapt, cei trei chefi!

Florin Dumitrescu a făcut dezvăluiri neașteptate!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din juriul Chefi la cuțite. Cei trei s-au cunoscut cu ani în urmă, când au primit propunerea de a de face parte dintr-un show culinar produs de Mona Segall.

Cum s-au cunoscut cei trei foști jurați de la Chefi la cuțite și cum au primit propunerea de a apărea la TV. Florin Dumitrescu a vorbit despre momentul în care i-a cunoscut pe Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Bucăratul chef a făcut dezvăluiri surprinzătoare în podcastul La fileu, moderat de Speak.

Cum s-au cunoscut cei trei jurați de la Chefi la cuțite

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din juriul Chefi la cuțite. Antena 1 a anunțat că cei trei jurați au decis să nu mai apară în noul sezon al emisiunii. Invitat în podcastul La fileu, moderat de Speak, Florin Dumitrescu a povestit despre momentul în care i-a cunoscut pe Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

Cei trei au fost jurați în emisiunea MasterChef de la Pro tv, iar ulterior au semnat cu Antena 1, pentru Chefi la cutite. Florin Dumitrescu susține că îl cunoștea pe Scărlătescu, iar pe Sorin Bontea nu îl văzuse niciodată. Cu toate astea, între ei s-a format o chimie puternică și au reușit să aibă succes cu emisiunea Chefi la cuțite.

„Am fost socat. Momentul in care a inceput această nebunie. Eu îl știam pe Scărlătescu, el dăduse o probă de muncă într-un restaurant unde eu eram bucătar de linie înainte să plec în Italia. Știam ce față are. De Bontea nu știam nimic. Nici ei nu știau nimic despre mine.

În momentul în care ne-am cunoscut la Scărlătescu acasă, a fost ciudat putin. Mi-a plăcut de amândoi de la inceput. Eu am avut și am un respect deosebit pentru Bontea și Scărlătescu„, a spus Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu mai fac parte din juriul Chefi la cuțite

În urmă cu câteva zile, Antena 1 a anunțat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din juriul emisiunii Chefi la cuțite. Se pare că refuzul celor trei jurați de a apărea în noul sezon al emisiunii a fost pus pe baza oboselii.

acestui format, ştiu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni şi nu pot fi remediate într-o lună de zile.

Profesional şi uman ştiu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăţ televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil.

Şi eu am obosit, de foarte multe ori, dar res-ponsabilitatea în faţa echipei şi a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulţi ani în televiziune’, a declarat Mona Segall.