Daniel Dines, Unul Dintre Cei Mai Bogați Oameni Din România, Și-A Părăsit Soția Pentru Iuliana Doroftei, Câștigătoarea „Bravo, Ai Stil!”

Daniel Dines (51 de ani), al treilea cel mai bogat om din România, și-a părăsit soția pentru Iuliana Doroftei, câștigătoarea „Bravo, ai stil!”, mai tânără cu 26 de ani decât el.

Potrivit apropiaților miliardarului, acesta ar fi divorțat de cea de-a doua sa soție pentru a putea intra într-o relație cu frumoasa vedetă. 

Fondatorul UiPath se pare că și-a găsit sufletul pereche în focoasa câștigătoare a sezonului 3 „Bravo, ai stil!”. Deși există o diferență semnificativă de vârstă între cei doi, dragostea nu ține cont de ani.

Se pare că miliardarul a fost cucerit de farmecul Iulianei Doroftei până peste urechi și a simțit acea conexiune specială care nu poate fi influențată de nimic. 

De când au intrat într-o relație, cei doi radiază de fericire. Ba mai mult decât atât, împreună au făcut turul unor destinații exotice în vacanțe de lux, cu avionul Gulfstream în valoare de zeci de milioane de dolari al omului de afaceri.

Până acum, cei doi nu și-au oficializat relația, dar e clar că miliardarul nu s-a ferit niciodată de atenția presei când vine vorba de viața lui personală. 

Miliardarul a fost căsătorit de două ori

Daniel Dines, miliardarul din spatele UiPath, a avut o viață amoroasă destul de agitată. Mai întâi, a fost căsătorit cu Simona Ileana Comănescu, însă drumurile lor s-au despărțit în 2013.

Rapid, a intrat într-o poveste de dragoste cu Alexandra, cu 16 ani mai tânără decât el. Iar pe principiul „văzut, plăcut, luat” cei doi s-au căsătorit în anul 2014 și au împreună un copil.  

Cu toate acestea, căsnicia lor nu a fost doar „lapte și miere”, cei doi având mai multe tentative de separare. Divorțul a bătut la ușă pentru prima dată în 2016, dar s-au răzgândit. Apoi, în 2017, aceeași poveste, acte depuse, însă miliardarul n-a dat niciun semn la prima înfățișare de judecată. Frumoasa Alexandra Dines a anulat totul, iar viitorul lor s-a schițat în alți termeni.

Anul 2019 a adus iar acte de divorț pe masă, de data aceasta la Judecătoria Sectorului 1. Dar surpriză: ambii soți și-au retras acțiunile în 2020, evitând astfel drumul lung al justiției pentru o reconciliere sau poate o pauză lungă de reflecție.

Cum a ajuns Daniel Dines cel mai bogat român

Cu toate că între timp a fost detronat de Ion Țiriac și de Dragoș Pavăl, fondatorul Dedeman, Daniel Dines s-a clasat la un moment dat pe mult dorita poziție „cel mai bogat român”.

Daniel Dines și Marius Tîrcă au făcut istorie cu UiPath, transformând o companie IT în primul „unicorn” românesc evaluat la un miliard de dolari. Fondată în 2005, UiPath a cunoscut succesul în 2013, atrăgând investiții importante de peste 100 de milioane de dolari ce au făcut posibilă ascensiunea sa fulminantă.

După ce a fost vândută investitorilor americani, UiPath a devenit cunoscută ca o companie cu angajați fericiți, obținând locul al șaselea în topul firmelor din SUA în acest aspect.

În 2018, UiPath a generat peste 150 de milioane de dolari profit, atrăgând astfel interesul Wellington Management, o firmă privată de investitori care au alocat 500 de milioane de dolari dezvoltării companiei, transformându-l pe Daniel Dines în primul miliardar tech din România.

În țară, Daniel Dines a creat o rețea solidă de companii care generează profituri substanțiale. Însă, în vară, a anunțat o schimbare majoră în cadrul UiPath.

Deși renunță la funcția de co-CEO începând cu 31 ianuarie 2024, rămâne în companie, preluând rolul de președinte executiv al consiliului de administrație și Chief Innovation Officer.

Va continua să contribuie activ la evoluția UiPath, coordonând proiectele de inteligență artificială și contribuind la succesul pe termen lung al firmei.

Iuliana Doroftei a devenit cunoscută la „Bravo, ai stil!”

Iuliana Doroftei a devenit un nume cunoscut după victoria sa în cel de-al treilea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!”. Intrată inițial în competiție alături de prietena ei, Emily Burghelea, atmosfera s-a schimbat pe parcurs, iar cele două au avut mai multe dispute.

După emisiune, tânăra a devenit foarte activă pe rețelele sociale, împărtășind ținute îndrăznețe și locații exclusiviste. Deși originară din Mangalia, fata s-a mutat la Londra, unde urmează cursurile unei facultăți.

A știut să se pună în valoare, evidențiindu-și transformarea personală și subliniind că experiența emisiunii a fost definitorie în formarea caracterului său.

Diferența este de la cer la pământ. Eu nu mă mai recunosc când mă uit la emisiune. Eram foarte naivă și aveam mult prea mult bun simț.

Nu că acum nu aș fi la fel, dar cu siguranță aș răspunde altfel tuturor nedreptăților și nu aș mai accepta ca altă concurentă să își bată joc de mine.

De frica de a nu deranja, lăsam foarte mult de la mine și asta era o mare greșeală. Oricum, pe psihic eram varză, nu dormeam, mâncam ce apucam și mă simțeam singură”, mărturisește tânăra.

Așadar, vor alege Daniel Dines și Iuliana Doroftei să-și facă publică povestea sau vor lăsa misterul să persiste? E o întrebare la care doar ei au răspunsul.