Daniela Crudu a făcut marele anunț! Bruneta a dezvăluit ce nume va purta fiul sau: „Așa îl cheamă”

Daniela Crudu se pregătește intens pentru momentul în care băiețelul ei o să vină pe lume. Bruneta este însărcinată pentru a doua oară și este în al nouălea cer.

Deși nu a vrut să ofere prea multe detalii despre sarcină, recent, vedeta a făcut un anunț important. Aceasta le-a dezvăluit fanilor din mediul online ce nume a ales pentru băiețelul ei. Cum se va numi fiul acesteia?=

În luna mai a anului trecut, Daniela Crudu a devenit pentru prima oară mămică. Aceasta a adus pe lume o fetiță, Daiana Maria, și îi acordă acesteia toată atenția.

La nici șapte luni de la momentul cel mare, Cruduța a venit cu o nouă veste importantă și a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Se pare că rolul de mămică i se potrivește de minune, iar bruneta își dorește o familie mare.

„Așa îl cheamă”

De când s-a retras din lumina reflectoarelor, Daniela Crudu s-a concentrat pe viața de familie, iar rolu de mămică i-a adus acesteia multă fericire. După ce fiica ei s-a născut, bruneta a fost complet cucerită și nu se mai dezlipește de ea. Mai mult, aceasta și-a dorit să aibă o familie numeroasă, așa că acum se bucură din plin și de faptul că în curând o să fie și mamă de băiat.

De când a aflat că este, din nou, însărcinată Daniela Crudu este în al nouălea cer și face pregătiri intense pentru momentul în care fiul ei o să vină pe lume.

Recent, bruneta le-a arătat fanilor din mediul online ce cumpărături a făcut pentru micuțul ei, iar cu această ocazie a decis să împărtășească și numele pe care acesta o să îl poarte.

Așadar, Cruduța a dezvăluit că băiețelul său se va numi Dominic. Urmăritorii din mediul online au fost încântați să afle veștile și au felicitat-o pe brunetă pentru alegerea făcută.

„Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă!”, le-a spus Daniela Crudu fanilor din mediul online.

„Sufletul meu era varză”

Deși acum este mereu cu zâmbetul pe buze și se bucură de fiica sa, Daniela Crudu a trecut prin câteva momente critice atunci când a născut. Micuța ei a venit pe lume înainte de termen, fapt ce a speriat-o teribil pe brunetă. Din fericire, după câteva zile petrecute în spital, totul s-a rezolvat iar Cruduța și-a putut lua fiica acasă.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză.

Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, declara Daniela Crudu.