Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu. Actrița a fost prinsă sărutându-se cu noul iubit

Încă un divorț a fost anunțat în lumea mondenă. Daniela Nane, în vârstă de 52 de ani, a transmis, pe pagina sa de Facebook, că s-a despărțit de soțul său, Adrian Cioroianu.

Daniela Nane, surprinsă în ipostaze tandre cu un alt bărbat
„Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum”, a scris actrița, pe pagina ei socializare.

Anunțul a fost făcut după ce Daniela Nane a fost surprinsă în ipostaze tandre, sărutându-se în plină stradă cu noul ei iubit, tânarul tenor Octavian Ene, scrie Click.

Cine e Octavian Ene
Octavian Ene, a terminat Liceul Gheorghe Șincai din Capitală și a studiat mai apoi Canto la Universitatea Națională de Muzică București, acolo unde este în prezent masterand.

Acesta este și solist vocal – tenor – la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde director artistic este chiar iubita sa, Daniela Nane, care este și actriță la Teatrul Bulandra din București, dar și profesoară de actorie la liceu și la universitate.
Se pare că povestea lor de dragoste durează de ceva timp, căci aceștia au fost plecați împreună la Bruxelles vara trecută.