Detaliul uluitor din cele mai recente imagini cu Gigi Becali. Cum a reapărut în viața publică după ce a ținut post negru și s-a rugat nonstop

Gigi Becali, în vârstă de 65 de ani, a revenit acasă, după cinci zile de post negru la mănăstirea Comanca din județul Vâlcea, pe care chiar latifundiarul din Pipera a ridicat-o. A acordat chiar și un interviu când s-a întors în București, iar multe persoane au observat un detaliu uluitor la el! Ce a ales să poarte afaceristul?

„Acolo am făcut o mănăstire, știți bine, mănăstirea de la Comanca, acolo am stat 5 zile. Am făcut numai slujbe de seara până dimineața. Postul e post, adică… dacă nu ții Postul, nu poți să te abții de la celelalte patimi. Dacă mănânci mult, după aia te uiți după femei.

M-am abținut de la tot, de la pofte, dacă-mi place ceva prea mult, nu mănânc. De la pofte, de la desfătări. Noi trebuie să trăim ca Hristos. Postul este că m-am sculat de dimineață și n-am mâncat nimic până acum, mănânc diseară la 07:00 – 08:00”, a spus Gigi Becali pentru România TV.

Anul trecut, latifundiarul din Pipera și-a serbat ziua de naștere la mănăstirea Comanca, locul care a devenit a doua lui casă. În cadrul unui interviu, el spunea că bucuria sa este numai în biserică şi în Iisus Hristos.

„Eu nu am fost nici la botezul nepoatei. Am fost la biserică, apoi le-am zis că nu mă duc la petrecere. Nu mai pot să suport muzica. Şi când vorbesc cu cineva mintea face rugăciunea. Dacă e Hristos cu mine, eu îl iubesc pe Hristos şi îi zic că-l iubesc. Nu pot să-i zic tot timpul, sunt trăiri şi trăiri. Şi dacă mor, vine Hristos şi mă ia de mână. Eu ca Pavel vreau să fiu. Pavel îl iubea atât de mult pe Hristos… Eu cel mai tare îl iubesc pe Ioan Botezătorul că m-am născut în aceeaşi zi cu el, pe 24 iunie. Mănăstirea pe care o fac la Comanca se numeşte Sf. Ioan Botezătorul”, a declarat Gigi Becali la Trinitas TV.