Dragoș Bucur dezvăluie detalii despre căsnicia de 18 ani cu Dana Nălbaru

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru – o căsătorie de 18 ani și trei copii

Fără doar și poate, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc, marcat de multe divorțuri. Cei doi sunt soț și soție din 2005, iar în cei 18 ani de mariaj au reușit să aibă trei copii. De curând, în cadrul unui podcast, Dragoș Bucur a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire cu partenera sa de viață.

Un actor îndrăgostit și o soție susținătoare – rețeta unei căsnicii de succes

Dragoș Bucur își iubește nespus soția, iar asta o demonstrează, iată, trecerea timpului. Actorul a rememorat cu drag clipe din trecutul lor. Atunci când a cunoscut-o pe Dana Nălbaru, Dragoș Bucur s-a îndrăgostit profund de ea și, pentru că încă de la acea vreme el suferea de diabet, nu s-a sfiit să-și facă insulina.

De altfel, Dragoș Bucur este mulțumit de ceea ce a realizat împreună cu Dana Nălbaru din 2005 și până în momentul de față. Copiii lor îi împlinesc cel mai mult. Sofia (16 ani) și Kadri (7 ani) sunt copiii lor biologici, iar Roxana, în vârstă de 11 ani, este fiica lor adoptată.

Educație în regim “homeschooling” și implicarea în afaceri

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt foarte implicați în creșterea copiilor. Atât de mult, încât au hotărât să fie ei profesorii lor, adică să-i educe în regim “homeschooling”. Au stârnit controverse pe alocuri prin acest fapt, dar în ultimii ani tot mai mulți părinți din România apelează la această metodă de școlarizare a celor mici.

“Nu, nu-i oblig pe copiii mei să facă nimic. Copiii mei nu au fost obligați nici să meargă la școală. Ei învață liber. Nu oblig pe nimeni să creadă ce cred eu sau să facă ce fac eu. Sper că doar prin faptele mele sau prin cuvintele mele, copiii mei sau prietenii mei vor schimba ceva în viața lor ca să fie la fel de liniștiți. Mi-aș dori ca toată lumea să înțeleagă ce am înțeles eu”, a spus și Dana Nălbaru, într-un podcast diferit, “Fain și Simplu”.

Când nu sunt în preajma celor mici, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru își dedică timpul afacerii lor. Dețin o cofetărie cu dulciuri fine și nu se sfiesc o clipă să lucreze cot la cot cu salariații lor. Pe lista bunătăților se află și produse care nu conțin zahăr, fiind create pentru bolnavii de diabet.

O căsătorie de succes în showbizul românesc

Cu o căsnicie de 18 ani și trei copii, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt un exemplu de stabilitate și devotament într-o lume marcată de relații efemere și despărțiri dureroase. Dragostea lor și implicarea în creșterea copiilor, alături de decizia de a se dedica unui stil de viață sănătos, au adus echilibru și fericire în viața lor.

Indiferent de drumurile profesionale pe care le-au urmat și de provocările cu care s-au confruntat, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au rămas uniți și au construit o familie puternică. Experiențele lor și dedicarea lor față de copii reprezintă o lecție pentru toți cei care caută armonie și iubire în viața de cuplu.