EL ESTE JANDARMUL CARE A TĂIAT RESPIRAȚIA DOAMNELOR PE CALEA VICTORIEI! A DEFILAT PE PIESA TRUPEI ABBA ȘI A STÂRNIT O ADEVĂRATĂ ISTERIE

Pe data de 3 octombrie, Jandarmeria Română a postat un clip video cu un jandarm în uniformă care s-a apucat să „defileze” în centrul Capitalei.

Tânărul a atras atât priviri admirative, cât și confuze din partea cetățenilor, în momentul filmării. Pe de altă parte, după ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, a stârnit o adevărată polemică.

Nu știm dacă cei de la jandarmerie au vrut doar să își facă publicitate sau au simțit nevoia de a-i căuta colegului o domnișoară care să-i aline singurătatea, dar un lucru este clar: au făcut o rețetă de „neiertat” pentru internauți. L-au pus pe tânărul din imagini în uniformă, l-au „asortat” cu un ceas și ochelari de soare, apoi l-au „montat” pe celebra piesă de la ABBA: Gimme! Gimme! Gimme (A Man After Midnight).

Jandarul care a atras nu doar priviri, ci și mii de laude și reproșuri

Oricare a fost intenția pe care a vrut Jandarmeria Română să o aibă, un lucru este clar: imaginile au ajuns la mai bine de 81.300 de internauți, au primit aproape 4.000 de reacții și au fost distribuite de peste 6.200 de cetățeni.

Pe de altă parte, bietul tânăr a atras, fără voia sau vina sa, multe comentarii negative. Redăm doar câteva dintre ele:

„Mi-ar plăcea să vad jandarmii români cu aceleași atribuții ca jandarmii francezi sau carabinierii italieni!

Atât timp cât jumătate din efectivele Jandarmeriei Române fac activități de pază obiective și transporturi speciale în locul altor instituții, nu au competența judiciară și rutieră, suntem departe de o Jandarmerie ca-n țările civilizate!”,

„Stimă și Respect! !! Dar ce se întâmplă cu cei plinuți ???”

„O fi primit mărire de salariu sau bătea prea tare soarele?”, „Bună ziua! Spuneți că sunteți din filmele Matrix!”, „Terminați cu prostiile”, „Nu a observat nimeni uniforma”

Laude, păreri, reacții

Redăm și câteva dintre comentariile și impresiile internauților care sunt în avantajul jandarmului. Spre deosebire de materialul video, ele nu sunt „montate”:

„Mișto tipul și uniforma”, „Frumos, eleganță, atitudine”, „Felicitări, foarte frumos”, „Super”, „Atitudinea o are omul, nu uniforma. Felicitări celor care o poartă cu respect și considerație!”

„Ăsta nu e bun că are nu știu ce, ochelari, mănuși sau ceas. Ăia cu burtă și scunzi nu sunt buni. Dacă impun legea, sunt smârdori, dacă sunt înțelegători, au primit un telefon.
Criticăm tot, fără să dăm mare lucru societății în care trăim.
Mie îmi place; are atitudine, se impune prin înălțime, sper sa știe ce șa facă el cu astfel de calități”.