Elwira, Soția Lui Mihai Petre, Și-A Arătat Burtica De Gravidă Pe Instagram. Mesajul Transmis De Celebra Coregrafă

Elwira, soția lui Mihai Petre, a postat recent imagini cu burtica de gravidă pe contul de Instagram, iar fanii i-au transmis mesaje de felicitare. Celebrii dansatori formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Elwira și Mihai Petre au deja două fiice și au recunoscut că se opresc aici, iar familia lor nu se va mai mări.

Elwira și Mihai Petre s-au căsătorit în 2008, iar patru ani mai târziu au devenit părinții unei fetițe: Catinca. După alți șase ani, familia li s-a mărit din nou, tot cu o fetiță – Ariana. La 42 de ani și după două nașteri, Elwira arată senzațional, iar fetițele sale pare că-i moștenesc frumusețea. Deși cei doi au încercat să le țină pe cele mici departe de lumina reflectoarelor, niciunul nu ezită să publice pe conturile de socializare fotografii cu întreaga familie.

Elwira, soția lui Mihai Petre, și-a arătat burtica de gravidă pe Instagram
Cei doi au demonstrat că fac o echipă bună atât acasă, cât și la muncă. Sunt amândoi dansatori și coregrafi, iar în 2021 au participat împreună la Asia Express și au și câștigat sezonul 4. Recent, dansatoarea a distribuit o fotografie pe Instagram, în care apare cu burtica de gravidă.

Astfel, fanii și urmăritorii au crezut că Elwira Petre ar fi însărcinată pentru a treia oară, însă nu este așa. Ea doar și-a amintit de perioada când era însărcinată cu cea de-a doua fetiță.

„Merită să-ți amintești de vremea când aveai burta mare”, a scris vedeta pe contul de socializare.

Chiar dacă are două fetițe, Elwira Petre mărturisea că întreaga familie ar primi cu brațele deschise un nou membru în cazul în care se va întâmpla.

La începutul căsniciei își dorea trei copii
„Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate”, a mărturisit fosta câștigătoare Asia Express.

Soția lui Mihai Petre se laudă cu o biografie bogată. Elwira Petre s-a născut în Koszalin, Polonia. Pe lângă o frumusețe răpitoare, ea a fost înzestrată și cu un talent incontestabil. Aceasta e cunoscută ca fiind una dintre cele mai de succes practicante de dans sportiv din România, în ultimii 20 de ani. Pasiunea pentru dans a moștenit-o din familie, de la unchiul său, de profesie tot dansator.