„Era în comă de câteva zile!”

Tragedie fără margini în viața lui Jador. Iată detaliile!

Jador, în doliu: „Era în comă de câteva zile!”

Tragedia lovește, din nou, viața lui Jador, cântărețul fiind profund afectat de trecerea în neființă a bunicii sale. După două săptămâni de spitalizare, bunica a pierdut lupta cu o boală gravă și s-a stins, la Spitalul Militar.

Starea ei era critică de la început, aflându-se în comă hepatică. Familia și medicii au făcut tot posibilul să o salveze, dar boala a fost mai puternică. Jador a fost foarte apropiat de bunica sa și acest eveniment tragic l-a lovit profund.

„Bunica mea e foarte bolnavă, e în comă hepatică.(…) E mamaia pe moarte, este internată la Spitalul Militar, moare.

E în comă, din păcate, cred că e sfârșitul, dar mai tragem o speranță.(…) Sperăm să-și revină, mama mea e foarte supărată de câteva zile, am chemat-o la mine, am chemat-o pe bunica la București la spital, sperăm să-și revină”, a dezvăluit Jador.

Jador se lasă de muzică

Jador a șocat întreaga lume prin postarea unei imagini în mediul online, în care se afla pe patul de spital, însoțită de un mesaj prin care își anunța fanii că își va pune capăt carierei muzicale la sfârșitul acestui an. Această dezvăluire a stârnit o serie de întrebări în rândul tuturor, în legătură cu motivul real al deciziei sale și dacă situația este cu adevărat atât de gravă pe cât a fost prezentată de artist.

Recent, într-un vlog, Jador a elucidat misterul stării sale de sănătate și a împărtășit planurile sale actuale. A dezvăluit că problema de sănătate cu care se confruntă poate fi rezolvată printr-o intervenție chirurgicală, însă, în ciuda acestei soluții, el susține în continuare că va renunța definitiv la cariera sa muzicală după terminarea acestui an.

Jador: „Nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu acum”

Cu gânduri pline de neliniște, Jador se străduiește să înfrunte ideea că anul acesta va veni momentul să urce pentru ultima oară pe scenă. Nici în cele mai îndepărtate vise ale sale nu și-ar fi putut imagina că va ajunge în acest punct.

„Mi-e un pic rău acum, dar e operabil, e ok. Doar că partea nasoală e că o să mă las de cântat. Mă afectează pe partea asta. În rest e operabil, adică ce să am mai mult decât o posibilă moarte, o îmbrățișez și pe ea dacă vine, nu mi-e frică de ea. Doar că nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu acum, că am fost golan, m-am cumințit acum, de curând”, a spus Jador pe vlogul „La o tură”.

Jador: „Am muncit toată viața ca să ajung aici și acum sunt nevoit s-o las”

Totuși, în ciuda temerilor, își adună curajul și hotărârea de a-și duce la bun sfârșit toate obiectivele pe care și le-a propus pentru acest an. După aceea, este pregătit să se predea în voia destinului.

Poate că ăsta e și testul, nu știu.(…) Până în decembrie mai am câteva piese de scos și din decembrie o să întrerup activitatea. O să terminăm, nu știu, Dumnezeu știe ce se întâmplă. Am muncit mult, sunt filmate clipurile. Ciudat, am muncit toată viața ca să ajung aici și acum sunt nevoit s-o las. E o chestie, nu-mi vine să cred. Sunt nevoit, că nu vreau, îți dai seama. Cred că toate sunt un cumul”, a mai spus Jador pe vlogul „La o tură”.