Fata cuplului Andra și Cătălin Măruță are coafură nouă. Când a văzut-o propriul tată a crezut că nu e adevărat: „Mama mi-a făcut așa”

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de ani buni și împreună au doi copii minunați, David (12 ani) și Eva (8 ani). Fiica celebrei artiste a devenit deja vedetă pe internet, unde mulți oameni o îndrăgesc pentru felul ei de a fi. Copila se bucură de un succes enorm în mediul online, unde distribuie diverse clipuri amuzante din viața de zi cu zi. Sigur că, majoritatea filmulețelor sunt publicate de către părinții ei și reușesc să adune și zeci de mii de vizualizări. Recent, micuța Eva a dat din nou lovitura, după ce și-a făcut o schimbare de look. Ce le-a mărturisit urmăritorilor ei?

Eva Măruță i-a lăsat din nou pe toți mască, după ce a apărut într-un mare fel pe rețelele de socializare. Copila a vrut o schimbare de look și a rugat-o pe mama ei să o ajute. Andra s-a lăsat convinsă de rugămințile fiicei ei, care-și dorea să aibă părul creț, înainte să meargă la școală.

Ce schimbare de look și-a făcut Eva Măruță

Așa că, vedeta a trecut la treabă și a pregătit-o pe Eva fix așa cum și-a dorit. Cătălin Măruță n-a știut de planurile micuței și a rămas surprins să o vadă atât de aranjată. N-a stat nicio clipă pe gânduri și a filmat-o, apoi a postat-o pe TikTok, unde a adunat mii de comentarii frumoase și de vizualizări.

Cătălin Măruță: Dar ce e cu părul ăsta?

Eva Măruță: Mi l-a făcut mama!

Cătălin Măruță: Deci, mama ta s-a ocupat de tine, ți-a făcut freza asta. Nu pot să cred. Și cum ești? Ești happy (n.r fericită)

Eva Măruță: Foarte happy!

Andra: Aseară mi-a trimis 10 poze, în care ea îmi arăta că vrea părul creț.

După imaginile postate pe contul Evei Măruță, comentariile frumoase ale internauților au început să curgă în mediu online.

„O familie superbă, Eva ești cea mai frumoasă și deșteaptă fetiță din univers! Și David e un tip handsome! Felicitări pentru așa familie perfectă!”, este unul dintre comentarii.

„Să vă bucurați de ea că e foarte frumoasă. Dar și David e un băiat super”, a fost alt comentariu.

Foarte frumos! Eva îți stă bine cu părul creț”, a scris altă persoană.