Fiica Ronei Hartner a avut parte de prima aniversare fără mama sa

Fiica Ronei Hartner a avut parte de prima aniversare fără mama sa. În ziua în care a împlinit 16 ani, Rita a dăcut un gest de-a dreptul dureros.

Deși ar fi fost un motiv de mare bucurie, Rita Sumayla a refuzat să își sărbătorească ziua de naștere.  Traversează una dintre cele mai grele perioade din viața ei și nu își poate reveni din șocul suferit după pierderea mamei sale.

În ziua în care a împlinit 16 ani, Rita s-a uitat peste fotografiile mai vechi și și-a amintit cu drag de cele mai frumoase zile de naștere pe care le-a petrecut cu mama sa. Adolescenta a retrăit clipele în care Rona Hartner îi era alături și împreună făceau diverse activități.

„Reon, fratele Ronei, și mama ei, Sabina, au rămas în Franța cu Sumayla. Vineri, pe 5 ianuarie, ea a împlinit 16 ani, dar a refuzat să se serbeze, e prea dureros ce i se întâmplă. Au fost primul Crăciun și primul Revelion, fără Rona, prima aniversare, fără mama ei…Pentru Sumayla e prea greu, cu toate, una după alta. Nici pentru Reon, fratele Ronei, care s-a mutat, din Canada, în Franța, pentru a avea grijă de Sumayla, nu e ușor să lucreze la distanță, fiind o mare diferență de fus orar. Sumalya a căutat fotografiile ei, de la aniversările anterioare, în care, împreună cu Rona, mama ei, se pictau pe față, își făceau șuvițe colorate și făceau prăjituri originale amândouă”, a mărturisit Dana Cristescu, fosta impresară a regretatei artiste, pentru playtech.ro.

Rona Hartner, uitată de colegii de breaslă

Pe 1 decembrie 2023, de Ziua Națională a României, familia și apropiații au condus-o pe ultimul drum pe Rona Hartner. Deși multe vedete din showbiz-ul românesc au transmis mesaje de condoleanțe și s-au declarat, pe rețelele de socializare, sfâșiate de moartea prematură a Ronei Hartner, acestea nu au venit să o conducă pe ultimul drum pe regretata artistă.

Dintre persoanele publice, doar Aurel Pădureanu și Ioana Tufaru au venit la înmormântare.

”Îmi pare foarte rău. Nu îmi vine să cred. Am să rămân cu energia ei debordantă pe care o avea. cu zâmbetul ei, cu frumusețea ei interioară. Mai ales, am învățat de la ea un lucru foarte important, oricât ai fi de bolnav și de jos, trebuie să înfrunți totul cu zâmbetul pe buze. Și mama mea a murit tot de cancer, dar ea nu era atât de deschisă. Rona știa ce se întâmplă, ea a căzut din senin. M-am rugat foarte mult pentru ea, mai ales că fetița ei are 15 ani, așa aveam și eu când a murit mama mea de cancer”, a declarat Ioana Tufaru pentru VIVA!

Aurel Pădureanu i-a adus un ultim omagiu Ronei Hartner.A dezvăluit și ce discuții avea cu artista pe vremea când era în viață și Cornelia, regretata lui soție: De fiecare dată când ne întâlneam îmi spunea `Nea Pădureanu, vreau să îmi cânți melodiile alea de le cânți dumneata de suflet!` și îi cântam și ne luam în brațe. Ea și Cornelia au fost prietene, foarte bune prietene, ce să vă spun, regret enorm de mult, pentru că a fost o ființă fenomenală. Ar trebui să respectăm artiștii când sunt în viață”, a spus Aurel Pădureanu pentru Wowbiz.