Gabriela Cristea, Atacată După Ce A Început Să Vândă Cozonaci Și Zacuscă, Online! Prețurile I-Au Speriat Pe Români

Gabriela Cristea, celebra prezentatoare de televiziune, a făcut un pas îndrăzneț și s-a aventurat în lumea afacerilor, demonstrându-și talentul și abilitățile într-un alt domeniu decât cel al micilor ecrane. Ea și-a pus în aplicare pasiunea pentru gătit prin deschiderea unei afaceri proprii în producția de cozonaci artizanali, zacuscă și dulceață de ardei iute și de portocale.

Cu toate acestea, prețurile produselor sale au fost subiect de dezbatere și controverse în rândul publicului. Mulți potențiali clienți au considerat că prețurile practicate sunt exagerat de mari. Cozonacii purtând brandul Gabriela Cristea sunt vânduți la un interval de prețuri cuprins între 85 și 140 de lei pentru o bucată de 900 de grame. În plus, un borcan de zacuscă este disponibil la prețul de 33,50 lei, în timp ce dulceața de ardei iute sau de portocale poate fi achiziționată la 26,50, respectiv 28,50 de lei.

Vocea critică a publicului s-a auzit și pe rețelele de socializare, unde unii au exprimat nemulțumirea față de prețurile considerate inaccesibile pentru mulți. Un internaut a remarcat: „Cozonacii sunt prea scumpi. Nu toată lumea își permite să plătească atât pentru un cozonac.”

Cu toate acestea, Gabriela Cristea nu a ezitat să-și susțină produsele și să își mențină standardele înalte de calitate. Ea a rămas fermă în decizia de a oferi produse de cea mai bună calitate și a continuat să își încânte clienții cu aromele sale delicioase. Într-o declarație online, vedeta TV a afirmat: „Acestea sunt produse pe care le pregătesc personal și sunt sigură că mulți dintre voi le-ați mai văzut sau gustat. Vreau să vă arăt câteva dintre produsele mele și să vă invit să le degustați.”

Gabriela Cristea, pe lângă cariera sa în televiziune, a demonstrat că are și o abilitate remarcabilă în afaceri și că poate reuși să impresioneze și într-un alt domeniu decât cel media. Deși unele voci critice pot fi auzite, devotamentul și pasiunea ei pentru calitate rămân incontestabile, iar aceasta continuă să fie o sursă de inspirație pentru mulți aspiranți antreprenori.