Gabriela Cristea, FOC SI PARA dupa ce a fost criticata ca vinde cozonaci pe internet: „Sa-i spui unui om…Nu te mai saturi de…”

Gabriela Cristea, celebra prezentatoare TV, a devenit subiectul unor discuții intense pe internet după ce și-a extins activitatea în lumea afacerilor, lansând propria linie de cozonaci.

Recunoașterea și dragostea pe care le-a câștigat de-a lungul timpului în rândul românilor se datorează carierei sale impresionante în televiziune, pe care a construit-o cu determinare și sacrificiu de-a lungul anilor.

Reușita sa notabilă în domeniul profesional a contribuit la formarea unei numeroase baze de fani, iar fiind activă pe platformele de socializare, a împărtășit atât momente fericite, cât și provocări din viața sa personală.

Recent, Gabriela Cristea a intrat în lumea antreprenoriatului, lansându-și propria afacere cu cozonaci, ceea ce a atras și mai multă atenție asupra sa, inclusiv comentarii negative din partea unor utilizatori online.

Cu toate acestea, Gabriela Cristea privește viața ei ca pe una împlinită, având o carieră de succes, un soț iubitor și două fiice minunate. Succesele sale nu au venit ușor, ci au necesitat eforturi susținute din partea ei și a familiei sale.

În fața criticilor primite pe internet, Gabriela Cristea a răspuns ferm, exprimându-și frustrarea față de faptul că este judecată pentru munca sa și pentru dorința sa de a-și asigura bunăstarea familiei. Ea a subliniat că situația financiară actuală nu s-a construit peste noapte, ci este rezultatul unor ani de muncă și dedicare constantă.

„Dragilor, am senzația că trăim într-o țară în care lucrurile sunt răsturnate. (…) Ce credeti? Nu de mine care muncesc ar trebui sa va luati, ci de cei care așteaptă să primească fără a contribui. Eu m-am născut într-o perioadă în care munca grea era singura cale de a câștiga un ban. (…)”, a transmis Gabriela Cristea într-o postare pe rețelele de socializare.