Gemenele lui Mihai Morar sunt de nerecunoscut! Cum s-au îmbrăcat fetele pentru Balul Bobocilor

Mihai Morar, cunoscutul prezentator de la Radio ZU, nu este doar o figură publică admirată, ci și un tată dedicat și fericit. La cei 42 de ani, el împarte bucuria parentală cu soția sa, Gabriela, având trei fiice minunate: gemenele Mara și Cezara, în vârstă de 15 ani, și micuța Roua, în vârstă de 4 ani. ceu.

În această toamnă plină de realizări pentru gemene, Mihai Morar a fost mândru să le susțină la Balul Bobocilor, un eveniment deosebit pentru adolescenți. Cu ocazia balului, Morar și-a luat inima în dinți și a postat cu bucurie o fotografie online, etalând cu dragostea și mândria pe care le are pentru fiicele sale.

Cum S-au îmbrăcat gemenele lui Mihai Morar la Balul Bobocilor
La eveniment, Mara și Cezara au ales ținute elegante și rafinate, purtând cu încredere pantaloni largi din piele și bluze negre. Mara a optat pentru o bluză cu mâneci lungi, oferindu-i o notă de eleganță, în timp ce Cezara a ales un top și un sacou negru, evidențiindu-și stilul distinct. Cu un machiaj aproape inexistent, fetele au ales să își pună în valoare frumusețea naturală, adăugând doar un strop de rimel pe gene și un luciu discret pe buze.

Această apariție remarcabilă nu doar că a stârnit admirația celor prezenți la eveniment, dar a și captat atenția internauților, datorită postării făcute de Mihai Morar. Fotografia, încărcată de emoție și mândrie părintească, a devenit rapid virală, strângând numeroase aprecieri și comentarii laudative.

“Știi că ai îmbătrânit atunci când… în seara asta ai Balul Bobocilor. Dar nu îl prezinți. Ești doar șofer pentru fetele tale”, a scris Mihai Morar în dreptul pozei, care a primit peste 13,800 de aprecieri din partea internauților și multe, multe comentarii laudative

Cum au reacționat urmăritorii lui Mihai Morar
Cei care îl urmăresc pe Mihai Morar pe rețelele de socializare au reacționat imediat. Oamenii l-au felicitat pe prezentatorul de la Radio ZU și l-au încurajat să își continue cu încredere misiunea de tată.

“Cât de finuțe și decente sunt fetele!”, “Ce poate să fie mai înălțător de atât. Tată pentru fetele tale!”, “Ce fete frumoase ai Mihai, să-ți trăiască! Și stai liniștit, ești încă tânăr. Să vezi când vei fi bunic… !”, “Hai să-I zici evoluție frumoasă de viață!”, “Ce tată fericit! Așa să îți ajute Dumnezeu să mergi și la altar!”, sunt câteva dintre comentariile celor care au văzut postarea lui Morar.