Gigi Becali, implicat într-un accident! A intrat cu Rolls Royce-ul în șanț: „Nemernicul nici nu a oprit!”

Gigi Becali, Neafectat într-un Incident Rutier cu Rolls Royce-ul său

Incident Neașteptat în Trafic Patronul FCSB, Gigi Becali, în vârstă de 65 de ani, a fost protagonistul unui incident rutier neobișnuit astăzi, în zona Pipera. Din fericire, acesta a ieșit nevătămat din eveniment.

Detalii despre Incident Conform unei imagini difuzate de jurnalistul Narcis Drejan, editorialist al Gazetei, Becali a fost surprins reflectând asupra situației, cu mașina sa, un Rolls Royce, rămasă într-un șanț. Incidentul a avut loc în timpul unei manevre de depășire, când un alt șofer a încercat să efectueze aceeași manevră, forțându-l pe Becali să evite coliziunea și să termine cursa în șanț.

Declarații ale lui Becali Într-o discuție cu GSP.ro, Becali a relatat că se simte foarte bine și că singurele daune suferite de vehiculul său de lux au fost la nivelul roților. „Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Am fost nevoit să evit un alt șofer care a intrat în depășire fără să se asigure, ceea ce m-a forțat să mă abat de la traseu”, a explicat Becali.
Consecințele Accidentului Becali a menționat că a solicitat autorităților să analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a identifica șoferul care nu a oprit după incident. „Am evitat un accident mai grav, iar acum poliția trebuie să intervină”, a adăugat el.

Finalizare Cu toate acestea, Becali a subliniat că principalul său gând este recunoștința pentru faptul că a scăpat nevătămat și că incidentul nu a avut consecințe mai grave.

Sursa : gsp.ro