Horoscop septembrie 2023, cu Neti Sandu. Fecioara are parte de rezolvări cum nu a visat, Balanțele primesc bani

Horoscop septembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV.

Lucruri pentru care ne-am zbătut vreme îndelungată se rezolvă, în sfârşit şi o să ştim încotro s-o apucăm şi cu cine să facem echipa şi cu cine nu.

Horoscop septembrie 2023 – FECIOARĂ

O să vă bucuraţi de nişte rezolvări la care nici n-aţi visat, măcar, şi o să iniţiaţi un proiect în care v-aţi pus mari speranţe şi care vă va aduce mari satisfacţii.

Întrevedere cu cineva care v-a rămas dator cu bani, sau cu o ieşire la cafea, la îngheţată ca să vorbiţi între patru ochi ceva serios.

Horoscop septembrie 2023 – BALANŢA

Poate aveţi de gând să faceţi o investiţie de calibru, să vă luaţi o casă, ori o maşină, sau intraţi într-o afacere cu o cotă financiară considerabilă.

Se poate să vă parvină nişte bani dintr-o afacere particulară şi să vă menţineţi relaţiile cu aceşti colaboratori pentru mai departe.

Horoscop septembrie 2023 – SCORPION

Se poate să apărea un declic, în plan sufletesc şi să vă decideţi – pe loc – să vă căsătoriţi dacă aţi realizat că doar pe această persoană v-o doriţi pentru tot restul vieţii.

Poate mai aveţi câteva zile de concediu şi o să răspundeţi unei invitaţii că vă cheamă nişte prieteni la ei într-o vizită.

Horoscop septembrie 2023 – SĂGETĂTOR

O să le atrageţi atenţia şefilor cu ce aţi muncit în ultima vreme, care e de o calitate mai bună, e ceva care poartă amprenta voastră personală.

Se poate să întâlniţi, într-un cerc de colegi pe cineva cu care să rezonaţi pe mai multe paliere – sufleteşti şi să urmeze o relaţie.

Horoscop septembrie 2023 – CAPRICORN

V-aţi putea înscrie la nişte cursuri, la examene, poate fi unul eliminatoriu şi să fie cu succes, să vă împliniţi un vis.

O să vă eliberaţi de datorii, şi-o să începeți o viaţă nouă, poate vă căsătoriţi, o să deveniţi părinţi.

Horoscop septembrie 2023 – VĂRSĂTOR

O să vă vâna şi vouă, în sfârşit, inima la loc ca fiinţă pe care o iubiţi revine în viaţa voastră şi o să vă bucuraţi de un trai fericit, în doi.

O să recuperaţi acei bani pe care-i aşteptaţi cam de jumătate de an şi o să puteţi pleca într-un m
ic concediu, sau măcar în weekend pe undeva

Horoscop septembrie 2023 – PEŞTI

O să vă răzgândiţi în privinţa unei oferte de lucru pe care ați respins-o şi o să vă decideți să munciţi şi în plus ca să faceţi rost de bani.

Anturajul colegial poate pune la cale un eveniment, ceva la care toată lumea să se bucure de nişte recompense, oricât de mici.

Horoscop septembrie 2023 – BERBEC

O să puteţi semna un contract ca să intraţi în posesia unei proprietăţi, să vă apucaţi de vreo afacere care v-ar spori banii în cont.

Aţi tot amânat o discuţie față în față cu partenerul de cuplu, dar acum i-a venit rândul şi o să ştiţi în ce situaţie vă aflaţi.

Horoscop septembrie 2023 – TAUR

E cineva care să vă ia prin surprindere cu un cadou, o invitaţie la un eveniment monden şi poate vă faceţi alţi prieteni că intraţi într-o altă etapă.

Poate materializaţi intenţia de a vă întâlni cu cineva care e supărat de o vreme, dar o să ştiţi cum să-l luaţi pe om ca să vă ierte şi să vină la rendez-vous.

Horoscop septembrie 2023 – GEMENI

Vi se face o propunere de activitate colaterală poate fi un hobby, să conduceţi scuterul, maşina, elicopterul, ceva inedit.

Se pare că n-aţi abandonat ideea asta de a vă schimba mobilierul că probabil de-aia aţi strâns bani şi o să daţi căutare pe online.

Horoscop septembrie 2023 – RAC

O să vă ocupaţi de copii, să-i înscrieţi la şcoală, la grădiniţă, să le luaţi tot ce le trebuie şi poate vă duceţi împreună la shoping, sau alegeţi de pe site-uri ce vă trebuie.

O să vă puteţi alătura unui grup ca să desfăşuraţi o activitate care v-ar detensiona că vreţi să începeţi – în forţă – proiecte noi.

Horoscop septembrie 2023 – LEU

O să treceţi în revista colaborările, să vedeţi pe care le postaţi, la care o să renunţaţi, că n-o s-o ţineţi tot aşa, cu munca non-stop, trebuie să vă mai şi relaxaţi.

Se poate să mai alegeţi o destinaţie de vacanţă, aşa la-nceput de toamnă şi să vă bucuraţi de anturaj, de vreme bună.