Iata De Ce Ar Trebui Sa Lipesti Folie De Aluminiu In Spatele CALORIFERULUI. Trucul Secret Care Iti Reduce Factura

Odata cu aparitia vremii reci, exista o problema – cum sa economisiti caldura in casa pentru o lunga perioada de timp si fara costuri suplimentare.

Nu ai nevoie de multe pentru acest truc.

Vrei sa stii cum sa procedezi pentru a rezolva aceasta problema? Ai nevoie doar de folie de aluminiu!

Folie de aluminiu
Vrei sa amplifici efectul caloriferelor tale? Avem un sfat simplu pentru tine. Ai nevoie doar de o rola de folie de aluminiu. Desfasurati o bucata de aluminiu de aceeasi lungime ca si radiatorul si lipiti-o in spatele caloriferului cu niste banda adeziva. Repetati acest proces la toate caloriferele dvs. Caldura de la calorifer se va reflecta pe folia de aluminiu, ceea ce inseamna ca, in loc sa scape prin pereti, aerul fierbinte se va reflecta inapoi in camera. Trucul este atat de eficient incat da impresia ca in camera functioneaza doua calorifere in loc de unul! Cand casa ta se incalzeste mai repede, termostatul se opreste si mai repede (pana cand trebuie sa se porneasca din nou). Ceea ce inseamna ca economisesti si bani.

Alte trucuri:
Daca aveti geamuri din lemn, incercati sa le protejati la maxim. Umpleti spatiul dintre sticla si lemn cu silicon sanitar. Lipiti fasii de spuma de cauciuc pe marginile geamului.

Atunci cand e frig afara,incercati sa nu lasati mobilierul langa calorifere, deoarece poate impiedica raspandirea caldurii.

In cazul in care stati la etaje superioase, acoperiti partial ventilatia, pentru a economisi intre 0,5 si 1 grad.