Icoana Maicii Domnului plânge cu lacrimi de mir. Miracolul are loc în țara noastră: „Noi am găsit răspunsul…”

Minuni în Postul Pasteluri. O icoană a Maicii Domnului plânge cu lacrimi Demir. Ce poveste impresionantă ne spun preoții bisericii despre aceasta minune Dumnezeiască.

Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului plânge de ani buni cu lacrimi de mir. Acesta este și motivul pentru care oamenii vin cu și mai mare credință să se roage aici.

Icoana Maicii Domnului plânge cu lacrimi de mir

Pentru că mai avem câteva zile și ieșim din Postul Paștelui, credincioșii încep să se pregătescă poate de cea mai mare sărbătoare din an. O icoană Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului plânge de mai bine de 20 de ani cu lacrimi de mir, într-o biserică din Giurgiu, România.

„Suntem vizitați de mulți pelerini care vin cu mare evlavie la Maica Domnului, mai ales în ultimii 20 de ani de când aceasta sfântă icoană varsă lacrimi de mir din ochii aici Domnului.”, declarat preotul, pentru Antena Stars.

Preotul susține că mii de credincioși vin anual pentru a se ruga sau pentru a mulțumi icoanei pentru vindecarile de care au avut parte în urma rugăciunilor pe care le-au făcut la ea.

„Au venit și am adunat aceste mărturii, oamenii s-au vindecat de boli cu ajutorul acestei icoane.”, a mai precizat preotul.

Miracolul are loc în țara noastră

Ultima dată când Icoana Făcătoare de Minuni a vărsat lacrimi de mir a fost anul trecut, în luna septembrie, moment în care aceasta a venit dintr-un pelerinaj.

„Maica Domnului a plâns, de curând, în septembrie anul trecut, imediat după ce venise dintr-un pelerinaj. Seara am văzut cu ochii noștri cum o lacrimă din ochiul drept al mai domnului se rotunjea și dimineața se vedea pe obrazul ei.”, a mai dezvăluit acesta.

Preotul are și o vorbă de care se leagă lacrimile pe care Icoana Maicii Domnului varsă aceste lacrimi.

„Noi ne-am gândit la rasunsul părintelui Arsenie Papacioc, Maica Domnului plânge pentru că noi credincioșii nu mai avem lacrimi să ne plângem păcatele.”, a mai spus preotul, pentru Antena Stars.